Ahmet.Gunerhan Hectopat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2016 #1 Arkadaşlar bütçem başlıkta belirtilmiştir. Uygun bir monitörlü sistem bekliyorum sizden. Ekran kartı GTX 970 olmasını istiyorum. Öneride bulunabilicek kimse yokmu ?
Arkadaşlar bütçem başlıkta belirtilmiştir. Uygun bir monitörlü sistem bekliyorum sizden. Ekran kartı GTX 970 olmasını istiyorum. Öneride bulunabilicek kimse yokmu ?
Onur Acar Hectopat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2016 #2 Ahmet.Gunerhan dedi: Arkadaşlar bütçem başlıkta belirtilmiştir. Uygun bir monitörlü sistem bekliyorum sizden. Ekran kartı GTX 970 olmasını istiyorum. Öneride bulunabilicek kimse yokmu ? Genişletmek için tıkla... Ne amaçla kullanacağınızı söylermisiniz? Oyun? İş?
Ahmet.Gunerhan dedi: Arkadaşlar bütçem başlıkta belirtilmiştir. Uygun bir monitörlü sistem bekliyorum sizden. Ekran kartı GTX 970 olmasını istiyorum. Öneride bulunabilicek kimse yokmu ? Genişletmek için tıkla... Ne amaçla kullanacağınızı söylermisiniz? Oyun? İş?