Ryzen 3 2200G.
Gigabyte B450M S2H.
2x8 3000 CL16 RAM.
240 ya da 480 GB SSD.
Corsair Carbide Spec 05 kasa.
PSU zaten kasada var 550W.
Sistem nasıldır? CS:GO GTA 5 ve LOL için alacağım. 3200 TL.
Ekran Kartını ben mi göremiyorum yoksa yok mu?![]()
Ryzen 3 2200G.
Gigabyte B450M S2H.
2x8 3000 CL16 RAM.
240 ya da 480 GB SSD.
Corsair Carbide Spec 05 kasa.
PSU zaten kasada var 550W.
Sistem nasıldır? CS:GO GTA 5 ve LOL için alacağım. 3200 TL.
Tamam şimdi fark ettim.Sistem çok güzel. Sizi asla üzmeyecektir. Benim bunu ekleyebilirsiniz v.s diyebileceğim birşeyi yok. Hayırlı olsun
Sistem APU. Ekran kartı işlemci içinde ve iyi bir ekran kartı![]()
240 GB az kalabilir onun yerine 1TB al bence ve ben de ekran kartı göremedim galiba unutmuşsun ya da biz göremiyoruz.
240 GB az kalabilir onun yerine 1TB al bence ve ben de ekran kartı göremedim galiba unutmuşsun ya da biz göremiyoruz.
Apu sistemlerde önemli olan ram diye biliyorum ramler yeterlidir değil mi? Bir de vatandan toplayacağım stokta kasa yoktu ben de rgb aynı fiyatta 600w 80+ psulu kasa aldım sorun olur mu?Sistem çok güzel. Sizi asla üzmeyecektir. Benim bunu ekleyebilirsiniz v.s diyebileceğim birşeyi yok. Hayırlı olsun
Sistem APU. Ekran kartı işlemci içinde ve iyi bir ekran kartı![]()
240 GB SSD yetmez biliyorum ileri zamanlarda 480 GB yapacağım. Ekran kartı koymaya çalıştığımızda 3200 TL'ye darboğaz olmadan çok az seçenek vardı ben de APU sistem alayım dedim.
APU sistemlerde önemli olan RAM diye biliyorum RAM'ler yeterlidir değil mi? Bir de Vatan'dan toplayacağım stokta kasa yoktu ben de RGB aynı fiyatta 600W 80+ PSU'lu kasa aldım sorun olur mu?
Anakart 3466mhz yazıyor açıklamasında desteklediği anlamına mı gelir?Kasanın markası nedir hocam? RAM yeterli, anakartınız destekliyorsa 3200MHz olsa iyi olur.
Şöyle bırakayım.
Anakart 3466MHz yazıyor açıklamasında desteklediği anlamına mı gelir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.