3500 TL sistem önerisi

EgeBatur

Hectopat
Ryzen 3 2200G.
Gigabyte B450M S2H.
2x8 3000 CL16 RAM.
240 ya da 480 GB SSD.
Corsair Carbide Spec 05 kasa.
PSU zaten kasada var 550W.

Sistem nasıldır? CS:GO GTA 5 ve LOL için alacağım. 3200 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 3 2200G.
Gigabyte B450M S2H.
2x8 3000 CL16 RAM.
240 ya da 480 GB SSD.

Sistem çok güzel. Sizi asla üzmeyecektir. Benim bunu ekleyebilirsiniz v.s diyebileceğim birşeyi yok. Hayırlı olsun :)

Ekran Kartını ben mi göremiyorum yoksa yok mu? :D

Sistem APU. Ekran kartı işlemci içinde ve iyi bir ekran kartı :D

Ryzen 3 2200G.
Gigabyte B450M S2H.
2x8 3000 CL16 RAM.
240 ya da 480 GB SSD.

240 GB az kalabilir onun yerine 1TB al bence ve ben de ekran kartı göremedim galiba unutmuşsun ya da biz göremiyoruz.

240 GB az kalabilir onun yerine 1TB al bence ve ben de ekran kartı göremedim galiba unutmuşsun ya da biz göremiyoruz.

480GB SSD koyabilirim demiş konu sahibi, 480GB SSD yeterli olacaktır. Sadece 1TB HDD koymak sisteme ölüm olacaktır. Sistem APU. Ekran kartı CPU içinde.

240 GB SSD yetmez biliyorum ileri zamanlarda 480 GB yapacağım. Ekran kartı koymaya çalıştığımızda 3200 TL'ye darboğaz olmadan çok az seçenek vardı ben de APU sistem alayım dedim.
Sistem çok güzel. Sizi asla üzmeyecektir. Benim bunu ekleyebilirsiniz v.s diyebileceğim birşeyi yok. Hayırlı olsun :)

Sistem APU. Ekran kartı işlemci içinde ve iyi bir ekran kartı :D
Apu sistemlerde önemli olan ram diye biliyorum ramler yeterlidir değil mi? Bir de vatandan toplayacağım stokta kasa yoktu ben de rgb aynı fiyatta 600w 80+ psulu kasa aldım sorun olur mu?

240 GB SSD yetmez biliyorum ileri zamanlarda 480 GB yapacağım. Ekran kartı koymaya çalıştığımızda 3200 TL'ye darboğaz olmadan çok az seçenek vardı ben de APU sistem alayım dedim.

APU sistemlerde önemli olan RAM diye biliyorum RAM'ler yeterlidir değil mi? Bir de Vatan'dan toplayacağım stokta kasa yoktu ben de RGB aynı fiyatta 600W 80+ PSU'lu kasa aldım sorun olur mu?

Kasanın markası nedir hocam? RAM yeterli, anakartınız destekliyorsa 3200MHz olsa iyi olur.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (8).png
    Ekran Görüntüsü (8).png
    56,2 KB · Görüntüleme: 35
Şöyle bırakayım.

Anakart 3466MHz yazıyor açıklamasında desteklediği anlamına mı gelir?

Evet destekliyor. 3200MHz RAM takabilirsiniz. Ancak 16 GB olsun. Kasanız kötü, keşke kaliteli bir marka alsaydınız Corsair, Cooler Master, Thermaltake gibi. İnşallah sorun çıkarmaz ancak iyi değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı