LG 22MN430M-B 21.5" 5ms Full HD Freesync IPS LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Kasayı kendiniz toplarsanız daha ucuza gelir ama o paraya monitör dahil en iyi alabileceğiniz sistem hemen hemen bu şekilde olur.
Fiyat : 3.520 TL, monitör biraz kötü kaldı ama fiyatı ucu ucuna ayarladım. çoğu ürünü düz fiyat olarak hesapladım. Artan parayla HDD ya da SSD alabilirsin.
Fiyat : 3.520 TL, monitör biraz kötü kaldı ama fiyatı ucu ucuna ayarladım. çoğu ürünü düz fiyat olarak hesapladım. Artan parayla HDD ya da SSD alabilirsin.
Artan parayla güç kaynağını değiştirebilirsin 2. el olarak da alabilirsin sana kalmış ben 0 olarak topladım. 2. El olarak toplayıp yine düzenleyebilirim istersen?
Monitör ve psu dışında sistem güzel olmuş. Arkadaşımın bütçeyi 500 TL daha arttırması konusunda ısrarcı olacağım böylece daha iyi monitör ve daha iyi PSU alabiliriz elinize sağlık.
Monitör ve psu dışında sistem güzel olmuş. Arkadaşımın bütçeyi 500 TL daha arttırması konusunda ısrarcı olacağım böylece daha iyi monitör ve daha iyi PSU alabiliriz.