Arkadaş için PC toplayacağız. Bütçe 3500 TL. Ben bir sistem topladım ama fiyat aştı, fiyatı aşağı çekmek için tavsiyelerinizi söyleyebilir misiniz? Farklı sistem tavsiyeniz varsa dinleyebilirim...
1050 TI sıfır veya 2. el alacaksanız o parayı hak etmiyor. İşlemci olmamış G ibaresi ekran kartı var demektir. Sisteme ekran kartı alacaksanız G ibareli işlemciye para vermeniz yanlış olur.
Hepsini tek biryerden almaya çalışıyorum. AMD Ryzen™3 3200G'den daha uygun fiyatlısı yoktu, o yüzden onu ekledim. Bulabilseydim Ryzen 5 2600x bakacaktım...
Tek bir yerden almaya çalışmayın, kendi fikrim nerede uygun ve satıcı güvenli ise oradan alın.
Satıcıya almadan önce 12 nm AF modeli olup olmadığını sorun. G işlemci almak saçma olur.
AMD Ryzen 5 1600 YD1600BBAFBOX 3.2 GHz AM4 19 MB Cache 65 W İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
AMD Ryzen 5 1600 YD1600BBAFBOX 3.2 GHz AM4 19 MB Cache 65 W İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
urun.n11.com
RX 570 4 GB tercih ederseniz. Toplam : 3. 976 TL yapıyor. Daha da fiyat düşsün diyorsanız. SSD çıkarırsanız 3. 800 TL' ye geliyor sistem. Ama ileride SSD almak zorun kalacaksınız, bilginiz olsun.
Cuma günü gaming gecesi hızlı olursanız oradan indirimle de bir şeyler alabilirsiniz.