Anakart AMD işlemciler için yapılmış AM4 soketine sahip sizin almak istediğiniz işlemci 1151 soket girişine sahip yani anakart ve işlemci uyumlu değil .
B450 anakart yerine H310 anakart alabilirsiniz .
Anakart işlemci ile uyumlu değil. Yeni bilgisayarlar için 16 GB aşağısı RAM kullanılmamalı bence şuan. Kasa, SSD, HDD yok. Bunları göz önünde bulundurursak sistem çok iyi değil.
Anakart işlemci ile uyumlu değil. Yeni bilgisayarlar için 16 GB aşağısı RAM kullanılmamalı bence şu an. Kasa, SSD, HDD yok. Bunları göz önünde bulundurursak sistem çok iyi değil.
Merhaba , sorun değil herkes anasının karnından öğrenmiyor bizde böyle sitelerden okuyarak deneyerek öğrendik öncelikle anakartla işlemcin uyumsuz , i5 yerine üstüne biraz koyup Ryzen 5 3600 alabilirsin veya briaz daha düşük Ryzen 5 2600 alabilirsin . Ram olarak corsair 2x8 GB 3000mhz yeterli olur ilk etapta , ekran kartına bu kadar gözden çıkardıysan 100 tl daha verip nvidia 1650super almanı öneririm çok daha iyi olacaktır
Dostum arkadaş bu şeyler hakkında bilgim yok demiş. Ki zaten gözüne güzel gelen parçayı almış gibi. Bu arkadaş belki HDD olmadan sistemin çalışmayacağını bilmiyor. Yani ben sadece söyledim buna niye bu kadar takıldın anlamadım.
Sapphire Pulse Amd Radeon RX 580 4G OC 256 Bit GDDR5 (DX12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!