Merhaba arkadaşlar. Ben oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. maksimum bütçem 3500 TL. Vatan Bilgisayar' dan toplıyacam. (zorunlu). Gtx 970 olacak. Monitör ve SSD dahil. Güncel oyunları ultra ayarda oynatacak ve render'ı güzel yapan bir bilgisayar istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada yazım hatası yaptıysam özür dilerim, kusura bakmayın.
Bence vatandan toplayacagina internet uzerinden siparis vermen daha uygun kapida odeme veya kredi karti imkanlari sunuyorlar.Bu aralar 3500 tl ye alacagin sistemi 1 ay once 3000 e toplardin yani kur cok artti ve vatanin fiyatlari uctu ama eksen gibi yerler kuru sabit tutarlar bu senin yararina olur.bugun 1350 tlye aldigin karti 3 ay sonra 1200 e gorup uzulme diye soyluyorum.
Bence vatandan toplayacagina internet uzerinden siparis vermen daha uygun kapida odeme veya kredi karti imkanlari sunuyorlar.Bu aralar 3500 TL ye alacagin sistemi 1 ay once 3000 e toplardin yani kur cok artti ve vatanin fiyatlari uctu ama eksen gibi yerler kuru sabit tutarlar bu senin yararina olur.bugun 1350 tlye aldigin karti 3 ay sonra 1200 e gorup uzulme diye soyluyorum.
Bu bilgisayarı toplamışsın fakat bana çok tanıdık geldi. Phoenix Oblivion'dan tek farkı soğutucunun olmaması. Dolar sebebiyle Phoenix Oblivion alınabilir. Yüksek Seviye Oyun Bilgisayarı | Oblivion Serisi
Bu bilgisayarı toplamışsın fakat bana çok tanıdık geldi. Phoenix Oblivion'dan tek farkı soğutucunun olmaması. Dolar sebebiyle Phoenix Oblivion alınabilir. Yüksek Seviye Oyun Bilgisayarı | Oblivion Serisi