3500 TL Sistem Toplama

cagdas.cgds

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yakın bi zaman içinde pc toplayacağım. İlk defa toplayacağım için önerilerinizi tavsiyelerinizi almak istedim. Bütçem 3500-4000 tl arası ekran kartı olarak gtx 970 de karar kıldım ama önerilerinize de açığım 8 GB RAM olcak işlemci olarak da ileriye yönelik olarak i5 4690 düşünüyorum ve monitörde alacağım bu bütçeyle monitörün hdmi girişi olursa çok güzel olur. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
H97 Gaming 3
i5 4590
8 GB 1600 MHz, CL9 RAM.
600 Watt 80+ tercihen modüler PSU.
1TB WD Blue yada Black
MSI GTX 970 100 ME
1 MS, HDMI girişli Monitör.
Samsung 850 EVO 120 GB.

Bence o bütçeye gtx 980 konulabilir ama sen gene çok daha iyi bilenlere danış .

Uyumsuz parça olabilir herzaman için söylüyeyim , kalan paraya düzgün bir de monitör alabilirsin .

Monitör eli ayağı bağlıyor malesef. Ben kendim 21.5'' monitörlerden haz etmediğim için tavsiye ederken en az 24'' tavsiye ediyorum. Sistemin birçok bileşeninden kısılıp ekran kartı GTX 980 bile seçilebilir.
  • İşlemci bununla değiştirilir. i5 4460
  • Anakart bununla değiştirilir. MSI H81M-P33
  • Monitör daha uygun bir model seçilir.
  • SSD çıkartılır.
Bu şekilde GTX 980 koyulabilir fakat ben dengeli sistemleri daha çok seviyorum. Tercih meselesi.

Arkadaşlar kusura bakmayın ilk mesajımda noktalama işaretleri yüzünden ceza yedim o yüzden cevap yazamadım. Fikirleriniz için teşekkür ederim ama bir değişiklik oldu, bütçem 4000-4300 seviyesine kadar çıktı. Monitör için HDMI sevdamdan vazgeçtim, full hd güzel ve uygun fiyatlı monitör daha iyi olur. Ekran kartı olarak da arkadaş önerisi ve technopat incelemesinden sonra aklıma r9 390x düştü. Bu değişikliklerle beraber sistem önerirseniz çok güzel olur. Bir de internet alışverişine pek sıcak bakmadığım için, güvenemediğim için vatandan toplarsanız çok güzel olur. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

1080P panele gtx 970 rahatlıkla yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…