Burak DUMAN Hectopat Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2016 #21 GCN dedi: @Burak DUMAN Mükemmel kasa seçmiştin DARK N10'a geçişe gerek yok i7 işlemciyi ne yapacaksın, oyun bilgisayarı toplamıyor musun? Genişletmek için tıkla... kasayı aynı yaptım geri ya dark n10 pek içime yatmadı o yüzden geri döndüm kasaya anakart da aynı anakart da kaldım şuan ama anakart öneriniz varsa yazabilirsiniz
GCN dedi: @Burak DUMAN Mükemmel kasa seçmiştin DARK N10'a geçişe gerek yok i7 işlemciyi ne yapacaksın, oyun bilgisayarı toplamıyor musun? Genişletmek için tıkla... kasayı aynı yaptım geri ya dark n10 pek içime yatmadı o yüzden geri döndüm kasaya anakart da aynı anakart da kaldım şuan ama anakart öneriniz varsa yazabilirsiniz
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2016 #22 Hocam msi h170 gaming m3 anakart alıp keyfinize bakın hiç gerek yok z170 çipsetli anakarta zaten k serisi bir işlemci.
Hocam msi h170 gaming m3 anakart alıp keyfinize bakın hiç gerek yok z170 çipsetli anakarta zaten k serisi bir işlemci.