3500 TL Sistem Toplama

Güvenirlik açısından soruyorsan konu açabilirsin ya da burdan sor sitenin ismini.
Örnek İtopya güvenilir oldugunu biliyorum ama mesela 45 gün sonra kartımda arıza oldu. Bana ne kadar sürede yardımcı olabilirler veya yardımcı olurlar mı bilemiyorum. Vatan'da ki çalışanlar sorun oldugunda eğer onarılmıyorsa parçaların yenilerini veriyoruz internetten aldıkların 1 aydan önce geri göndermez ve sadece parçayı onarmaya çalışırlar demişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun için konu açabilirsin. Derin mesele.

Vatan Bilgisayar yalanlarla dolu insanların çalıştığı rezalet bir mağaza. Sana yenisini falan verecekleri yok. Tam tersi senin yararına bir şey yapmamak için savaşırlar.

Bu soruya biraz mantıkla cevap bulabilirsiniz. Bakın mantık:
Güvenilir değilse niye önersin?
Kişi kendisi önerdiği siteden alışveriş yapmamış olabilir bazı yerlerde görüp bir sistem oluşturmak için buraya attım.
Teşekkürler. Ama 1060 3 GB ve 1300X'e yönelerek yine aynı fiyata Teknobiyotik'ten toplayabildim. Tabi 3000 MHz 8 GB RAM bulunuyor. 1500X, GTX 1050 Ti ve 16 GB mi almak daha mantıklı yoksa GTX 1060, 1300x ve 8 GB mi?

Teşekkürler. Ama 1060 3 GB ve 1300X'e yönelerek yine aynı fiyata Teknobiyotik'ten toplayabildim. Tabi 3000 MHz 8 GB RAM bulunuyor. 1500X, GTX 1050 Ti ve 16 GB mi almak daha mantıklı yoksa GTX 1060, 1300x ve 8 GB mi?

Topladığınız sistemin linkini atın. Veya parçaları belirtin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…