3500 TL sistem toplama

ilkerish

Decapat
Merhaba arkadaşlar 10 yıllık emektarımı 1-2 hafta önce kaybettim. Herkes güncel oyunlar oynarken ben aynı oyunları defalarca bitirdim. Hep dışlandım. Şu an 3000-3500 gibi günümüz koşullarında ufak çaplı bir bütçeye sahibim. En azından güncel oyunları oynamalık bir sistem toplama kararı aldım. HDD ve monitöre sahibim. Bunlar olmadan bana sistem toplamamda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? 🙃

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar 10 yıllık emektarımı 1-2 hafta önce kaybettim. Herkes güncel oyunlar oynarken ben aynı oyunları defalarca bitirdim. Hep dışlandım. Şu an 3000-3500 gibi günümüz koşullarında ufak çaplı bir bütçeye sahibim. En azından güncel oyunları oynamalık bir sistem toplama kararı aldım. HDD ve monitöre sahibim. Bunlar olmadan bana sistem toplamamda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? 🙃
Keşke 3-4 gün önce olsaydı. G2 sistem 3500 civarındaydı. Şimdi 3740.

Bütçenizi biraz arttırırsanız bunu kesinlikle öneririm HDD'nizi takarsınız monitörünüz varmış zaten umarım 1080P'dir.
Maalesef 1080p bir monitöre sahip değilim en azından daha doğrusu bu çözünürlük işine pek hakim değilim 1440x900 bir monitöre sahibim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı