3500 TL sistem toplama

Nekodas

Centipat
Arkadaşlar selam, yeni bir bilgisayar alacağım monitörüm olmadığı için böyle PC'lere bakıyorum. Sizce alınır mı? İşlemcisi bana kötü geldi ama PC'yi nasıl etkiler? Sizden yorumlar almak istedim. Bütçem 3500 TL falan. Bu PC alınır mı yoksa daha performanslı bir PC önerir misiniz? Bu arada PC indirimde normal fiyatı 4.300 3.500'e düşmüş. Almalıyım sizce?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200330_154039_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200330_154039_com.android.chrome.jpg
    178,7 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, yeni bir bilgisayar alacağım monitörüm olmadığı için böyle PC'lere bakıyorum. Sizce alınır mı? İşlemcisi bana kötü geldi ama PC'yi nasıl etkiler? Sizden yorumlar almak istedim. Bütçem 3500 TL falan. Bu PC alınır mı yoksa daha performanslı bir PC önerir misiniz? Bu arada PC indirimde normal fiyatı 4.300 3.500'e düşmüş. Almalıyım sizce?

Asla o sistemleri alma bence.

Ne olduğu belli değil. Bence almayın. İtopya'dan istediniz gibi sistem toplayabilirsiniz.

Sakın bu tür sistemlere itibar etmeyin. 1. veya 2. nesil işlemcileri takıp 5 sene önceki ekran kartıyla beraber satıyorlar.

Baktığın ürünün tam özellikleri yazmıyor ve şu an siteye giremiyorum. Ama aşağıda 3500 TL civarlarında güzel bir sistem linki bıraktım inceleyebilirsin.

Baktığın ürünün tam özellikleri yazmıyor ve şu an siteye giremiyorum ama aşağıda 3500 TL civarlarında güzel bir sistem linki bıraktım inceleyebilirsin.

O sistem alınmaz. Arkadaşın ekipmanlara falanda ihtiyacı varmış. Konu sahibi nerede yaşıyorsunuz? 2. el bakalım.

Ne olduğu belli değil bence almayin itopyadan istediniz gibi sistem toplayabirlirsiniz
Çok teşekkür ederim ben pek güvenmiyordum ama arkadaşım 1 sene evvel ordan aynı özelliklerde Bi pc aldı pc sorunsuz çalışıyordu ona güvenerek alıcaktım ama çok teşekkür ederim uyardığınız için

Sakın bu tür sistemlere itibar etmeyin. 1. veya 2. nesil işlemcileri takıp 5 sene önceki ekran kartıyla beraber satıyorlar.
Çok teşekkür ederim uyarınız için
O sistem alınmaz. Arkadaşın ekipmanlara falanda ihtiyacı varmış. Konu sahibi nerede yaşıyorsunuz? 2. el bakalım.
Ekipmanlarım var monitörde var ama biraz eski olduğu için monitörde
Aslında evde monitör falan var ama ben yinede bakmıştım öyle peki başka bir pc önerirmisiniz sadece kasa olsun fiyat aralığı 3.000-4.000 arası olabilir oyuncu bilgisayarı şimdiden teşekkürler
Asla o sistemleri alma bence.
Uyarınız için teşekkürler güzel bi pc önerirmisiniz o fiyat larda monitör işini ayarlayabilirim şimdiden teşekkürler
Baktığın ürünün tam özellikleri yazmıyor ve şuan siteye giremiyorum ama aşağıda 3500 TL civarlarında güzel bir sistem linki bıraktım inceleyebilirsin.

Çok teşekkür ederim bu sistem yattı kafama başka önerebileceğin varsa yazabilirsin teşekkürler

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim ben pek güvenmiyordum ama arkadaşım 1 sene evvel ordan aynı özelliklerde bi PC aldı PC sorunsuz çalışıyordu ona güvenerek alacaktım ama çok teşekkür ederim uyardığınız için.

Çok teşekkür ederim uyarınız için.

Ekipmanlarım var monitörde var ama biraz eski olduğu için monitörde.

Aslında evde monitör falan var ama ben yine de bakmıştım öyle peki başka bir PC önerir misiniz sadece kasa olsun fiyat aralığı 3.000-4.000 arası olabilir oyuncu bilgisayarı şimdiden teşekkürler.

Uyarınız için teşekkürler güzel bir PC önerir misiniz o fiyatlarda monitör işini ayarlayabilirim şimdiden teşekkürler.

Çok teşekkür ederim bu sistem yattı kafama başka önerebileceğin varsa yazabilirsin teşekkürler.

Vatan'daki PC'yi almaktansa Teknobiyotik sistemini al bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı