Merhabalar arkadaşlar belirttiğim bütçede monitör dahil, yüksek fps değerinde full hd kalitede oynatacak, biraz geleceğe dönük bir sistem toplamayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum..
i7 6700k sistem toplama benim açtığım bir konu içinde monitör hdd ve optik sürücü yok. Ancak işlemciyi i5 6600 anakartı da MSI B150M Bazooka alırsan fiyat aşağıya çeker monitörü de alabilirsin
Bu sistemi tavsiye ediyorum. Bütçenizi aşıyorsa işlemci soğutucu daha sonradan alınabilir. Stok soğutucu yeterlidir. Fakat daha stabil bir soğutma için önerdiğim işlemci soğutucuyu tercih edebilirsiniz.
Demeye çalıştığım şey şu: Sistemi SSD'ye kurmakla HDD'ye kurmak arasında bir fark yok. Bunun yanında SSD'lerin ömrü çok daha kısa. Yani oyun vs. için 120gb SSD hayli hayli yetecektir. 240gb SSD almak yerine 2TB HDD almak daha mantıklıdır.