3500 TL Skylake Sistem Önerisi

1. İyi bak, ömrü uzun olsun.
2. Okuma-yazma hızları arasında kaç kat fark olmasına rağmen Windows kurmanın farkı yok ha, vay be. İlk defa senden duydum bunu, SSD zaten en başta Windows kurmak için alınır.
3. Diyelim senin dediğin gibi oyun için alındı sadece, bugün bi' GTA V, bi' Shadow of Mordor kurdun mu doldu disk, daha Battlefield'a bakamadan yer kalmadı, nasıl 120GB oyunlar için hayli hayli yetecekmiş ?

Esas 1TB HDD her türlü yeter, doldur doldur bitmiyor, kalan para SSD'ye yatırılmalı.

1. İyi bak, ömrü uzun olsun.
2. Okuma-yazma hızları arasında kaç kat fark olmasına rağmen Windows kurmanın farkı yok ha, vay be. İlk defa senden duydum bunu, SSD zaten en başta Windows kurmak için alınır.
3. Diyelim senin dediğin gibi oyun için alındı sadece, bugün bi' GTA V, bi' Shadow of Mordor kurdun mu doldu disk, daha Battlefield'a bakamadan yer kalmadı, nasıl 120GB oyunlar için hayli hayli yetecekmiş ?

Esas 1TB HDD her türlü yeter, doldur doldur bitmiyor, kalan para SSD'ye yatırılmalı.
İlk önce uslübumuza dikkat edelim. Oyunlar HDD'ye de kurulabiliyor hatırlatayım. Oyun performansına ne kadar etki ediyor bi araştır ya da Windows'ta. Arkadaş oyun koleksiyoncusuysa 240gb'da yetmez o zaman. SSD'lerin okuma-yazma yüksek olduğundan ömrü kısadır. İstediğin kadar iyi bak. Gözünüzde bu kadar büyütmeyin.

2 saat önce canımı çok sıkacak bir şey oldu, bayağı sinirliydim kusura bakma.
Performansı değil, loading sürelerini etkilediğini elbette biliyorum, zaten bu yüzden Windows kurulmak için alınır SSD. Ben hiç birşeyin net bir ömrü olduğuna inanmıyorum, Bu tamamen sana bağlı eğer kronik bir hatası vs. yoksa ömrü sana, senin ona bakmana bağlı. Bunu defalarca deneyimledim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı