3500 TL telefon önerisi

Bütçe
3500

awuin

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Telefon hakkında düşüncelerinizi almak istedim. Beklemeli miyim yoksa almalı mıyım?
Aklımda olan telefon Oppo A73. Daha iyi önerilere açığım.
Telefondan beklentilerim:
  • Güncellik
  • Ortalama veya ortalama üstü kamera
  • Günü kurtaracak kadar batarya
  • Minimum 5 yıl kullanım

3-7 Temmuz arasında indirim var İncehesap'ta. Ben Samsung A52 aldım 3.950 TL'ye. Eğer indirime girer ya da bütçeniz artarsa kesinlikle düşünün derim. Ben telefonu çok beğendim.

Aman kardeşim alt marka ürün tavsiye etmeyelim.
Ne için tavsiye etmeyelim?
Realme Oppo'nun alt markası ama bu bütçe için Realme kesinlikle çöp kalır.
Realme kesinlikle çöp falan kalmaz, önerdiğiniz Xiaomi Mi 9T'den güncellik, yazılım, hoparlör ve hızlı şarj olarak daha iyi bir model.

Ben de Realme 7 Pro tavsiye ederim, 65W hızlı şarjı, Super AMOLED ekranı, stereo hoparlörü, yazılımı ile memnun edecektir. Oyun odaklı kullanacaksanız Xiaomi Poco X3 Pro'ya da göz atabilirsiniz, o fiyat bandında amiral gemisi olan Snapdragon 860 işlemciye sahip, uzun kullanım için gayet iyi olacaktır.

Son düzenleme:
Öncelikli amacınız oyun mu günlük kullanım mı? Bütçeyi sonuna kadar kullanmak mı istiyorsunuz yoksa bu bütçe içinde en f/p ürün olsun veya ne kadar uygun olursa o kadar iyi mi?

Öncelikli amacınız oyun mu günlük kullanım mı? Bütçeyi sonuna kadar kullanmak mı istiyorsunuz yoksa bu bütçe içinde en f/p ürün olsun veya ne kadar uygun olursa o kadar iyi mi?
Günlük kullanım. Yazılım, kamera ve batarya benim için önemli. Ne kadar uygun olursa o kadar iyidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı