3500 TL telefon önerisi

zubizaretta13

Kilopat
Max 3500 TL. Ne kadar az olursa o kadar iyi. Dokunmatık çift dokunuş ile telefon ekranı açılan 12 taksite kadar telefon önerisi almak istiyorum. 2017 model ASUS zbk552kl telefonum vardı arka kamerası bozuldu açma kapama tuşu düştü ama çift dokunusla açabiliyordum geniş ekran sevdiğim bir telefondu hala kullanıyorum ama daha yol gıtmeyecek gıbı. Pılı de şarj almamaya basladı. Ek olarak Micro USB zamanla genısleyıp sorun cıkarıyor gırıs yerınden kırılıyor. Bır kez tamıre gıttı dıger şarj urunlerı nasıl bılmıyorum. Onerılere acıgım teşekkürler. Telefonla ne yapıyorum? Oyun oynamıyorum WhatsApp Chrome Telegram arayanları engelleme resım cekme deprem uyarıları muzık dınleme YouTube vıdeo ızleme vs. ekran dokunarak acma çift dokunuslu olursa tercihimdir.

Max 3500 TL olan ve 12 ay taksit olan telefon mu istiyorsunuz? Yani 12 ay boyunca her ay 3500 TL gibi.

Yoksa sadece 3500 TL'lik bir telefon mu? Öyle ise ikinci el temiz bulursanız Mi 9T Pro, S9+, OnePlus 6T olabilir. Bunlar iyi diye biliyorum.

Max 3500 TL olan ve 12 ay taksit olan telefon mu istiyorsunuz? Yani 12 ay boyunca 3500 TL her ay gibi.

Yoksa sadece 3500 TL'lik bir telefon mu? Öyle ise ikinci el Mi 9T Pro, S9+, OnePlus 6T. Bunlar iyi diye biliyorum.
hayır 350 350 taksıtle odeyecegım toplamda 3500
poco
redmi kronik şebeke problemi varmış
tlc
reeder max 128
xiomi c7 gibi

Aslında bulunabilir diye düşünüyorum, zaten oyun oynamayacağını söylemiş anladığım kadarıyla. Ama taksit kısmını bilmiyorum.

Dostum bu paraya alacağı sıfır telefonu 1 sene kullanabilir (kasmadan kullanabilirse) iPhone 7 alırsa 2+ sene götürür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı