3500 TL Telefon Önerisi

Puding Bey

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar telefonum kırıldığı için yeni telefon almam lazım. Bana en fazla 3500 TL limiti olan telefon önerebilir misiniz? Kameraya ve bataryaya çok önem veririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mate 20 lite diyorum. Kamera ve batarya bakımından oldukça tatmin edici. Bütçe artarsa eğer pro serileriden alırsanız çok daha mutlu kalırsınız.

Mate 20 lite diyorum. Kamera ve batarya bakımından oldukça tatmin edici. Bütçe artarsa eğer pro serileriden alırsanız çok daha mutlu kalırsınız.
Mate 20 Lite 2039 TL Trendyolda. Kesinlikle 3500 TL verilecek bir cihaz değil ve S9 ile karşılaştırılamaz bile.

Mate 20 Lite 2039 TL Trendyolda. Kesinlikle 3500 TL verilecek bir cihaz değil ve S9 ile karşılaştırılamaz bile.

3500 olmak zorunda mı? :) Ben 3500 Tl'ye kadar anladım özür dilerim. Doğrudur arada minik detaylar vardır ama inanın bana Mate 20 çok iyi model. Orta segment için yani şahsen ben kullanıyorum. Eğer dolar bazımız normal seviyelerde olsa zaten bunu kullanmam ama işte...

S9'da ön kamera nasıl bilmiyorum ancak çoğu Samsung modellerinin ön kamerası kötüdür bana kalırsa yeni moda olan 2 veya 3 lü kameraları cihazlar çıkmışken tek kameraları cihazlarına yönelmemen yönünde. Ha kötü demiyorum ancak ileride Portre gibi durumlarda mahrum bırakır.
P20 olabilir belki bütçe varsa.

S9'da ön kamera nasıl bilmiyorum ancak çoğu Samsung modellerinin ön kamerası kötüdür bana kalırsa yeni moda olan 2 veya 3 lü kameraları cihazlar çıkmışken tek kameraları cihazlarına yönelmemen yönünde. Ha kötü demiyorum ancak ileride Portre gibi durumlarda mahrum bırakır.
P20 olabilir belki bütçe varsa.
Şu videoya bir bakmanızı tavsiye ederim ben bir fark göremedim ön kamerada. Hatta S9 daha iyi geldi P20 Pro'nun ön kamerasına göre. Video tarafında da daha iyi olduğunu düşünüyorum. P20 Pro arka kamerada geçmiş ancak biz P20'den bahsediyoruz. İkisinin birebir karşılaştırma videosunu bulamadım. S8 ile P20'nin karşılaştırması var ikisini de koyuyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı