3500 TL Telefon Önerisi

HyperSpeedT

Kilopat
iPhone 7 Plus almayı düşünüyordum fakat iki yıla bu cihazlardan da yazılım desteğini kaldırmaya başlayacaklar. iPhone 5S kullanıyorum ve pil yüzünden 3 kez garantiye gönderip pili değiştirdim. Bana pili uzun süre gidecek telefon lazım. Pek oyun oynamıyorum telefonda fakat buna göre de öneride bulunabilirsiniz.

Birde kafamı ikinci el iPhonelar karıştırmıyor değil. İOS dan androide tekrar geçmek istiyor muyum bilmiyorum. İkinci el 7 plus veya 8 mi alsam. Siz olsanız ne yapardınız?

Ekranın yarısı olmayan, pili küçük ve tahminen zayıflamış olan, artık eskiyen bir Iphone 7 Plus veya 8 almak saçma geliyor bana.

Özellikle Iphone alınacaksa XR aşağısı önermiyorum ben.

Güncel kalayım diyen biriysen Nokia kullan. Android telefonlar arasında az telefon çıkartan ama çıkarttığı telefonu destekleyen en iyi marka. Aslında Google Pixel al derim ama Türkiye'de bulunmuyor. Bunun yerine Nokia'nın son çıkan telefonlarından birini kullanabilirsin. Düşünürsen General Mobile 9'da olabilir 1.500 TL fiyatı var. Sıkıldığında kalan bütçe ile telefonu yenilersin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı