3500 TL Vatan Bilgisayar'dan sistem toplama

blitzcone

Hectopat
Daha fazla  
Ağustos ayına kadar Vatan Bilgisayar'dan sistem toplamayı planlıyorum. Bütçem 3500 TL. Kendi çapımda bir sistem toplamıştım onud a aşağıya SS atarım. Sizin de göstereceğiniz sistem kendi sistemimi alma fikrini değiştirebilir. Benim sistemim hakkındaki görüşlerinizi ve benim için iyi bir sistem toplarsanız sevinirim. (Ekran kartı fiyatı artmadan önceki fiyatlarından hesap yapın çünkü fiyatları azalmadan ekran kartı almayı düşünmüyorum.)

Ağustos ayına kadar Vatan Bilgisayar'dan sistem toplamayı planlıyorum. Bütçem 3500 TL. Kendi çapımda bir sistem toplamıştım onud a aşağıya SS atarım. Sizin de göstereceğiniz sistem kendi sistemimi alma fikrini değiştirebilir. Benim sistemim hakkındaki görüşlerinizi ve benim için iyi bir sistem toplarsanız sevinirim. (Ekran kartı fiyatı artmadan önceki fiyatlarından hesap yapın çünkü fiyatları azalmadan ekran kartı almayı düşünmüyorum.)

Bende Vatan'dan toplamayı düşünüyorum bazı ürünleri ucuz bazı ürünleri piyasaya göre pahalı ama şöyle söyleyim bütün parçaların ekran görüntüsünü al..Vatan'a git orda mağaza yetkilisi vs birisiyle konus 3500 tl sistem toplayacağım sizden almayı düşünüyorum bana ne indirim yapabilirsiniz de indirim yapıyorlar.Benim 5400'e yakın topladığım sistemi 5000'e kadar düştüler vatandan fiyat al sonra media markete git elindeki kağıtla bir kağıt veriyorlar orayada söyle böyle böyle pc toplamayı düşünyorum vatan bana bu fiyatı verdi de birde ordan fiyat al

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı