3500 TL Vatan Bilgisayar'dan sistem toplama

blitzcone

Hectopat
Daha fazla  
Ağustos ayına kadar Vatan Bilgisayar'dan sistem toplamayı planlıyorum. Bütçem 3500 TL. Kendi çapımda bir sistem toplamıştım onud a aşağıya SS atarım. Sizin de göstereceğiniz sistem kendi sistemimi alma fikrini değiştirebilir. Benim sistemim hakkındaki görüşlerinizi ve benim için iyi bir sistem toplarsanız sevinirim. (Ekran kartı fiyatı artmadan önceki fiyatlarından hesap yapın çünkü fiyatları azalmadan ekran kartı almayı düşünmüyorum.)

SSD almanızı öneririm bütçenize yeter diye düşünüyorum. En kötü rx 580 bekleyebilirsiniz onun dışında sistem güzel.

Ve ayrıca bu sisteme 8 GB RAM düşük onu 2x8 den 16 yaparsan performans artacaktır ve en azından 120 GB de olsa bir SSD almalısın

Ve ve ve 1, 1.5 ay beklersen o ekran kartının fiyatı düşecektir ve belki şu an o fiyata 1, 1.5 ay sonra gtx1070 alırsın bence biraz beklemelisin

Bende Vatan'dan toplamayı düşünüyorum bazı ürünleri ucuz bazı ürünleri piyasaya göre pahalı ama şöyle söyleyim bütün parçaların ekran görüntüsünü al..Vatan'a git orda mağaza yetkilisi vs birisiyle konus 3500 tl sistem toplayacağım sizden almayı düşünüyorum bana ne indirim yapabilirsiniz de indirim yapıyorlar.Benim 5400'e yakın topladığım sistemi 5000'e kadar düştüler vatandan fiyat al sonra media markete git elindeki kağıtla bir kağıt veriyorlar orayada söyle böyle böyle pc toplamayı düşünyorum vatan bana bu fiyatı verdi de birde ordan fiyat al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…