3500 TL Xbox One X vs Series S

sekroll

Femtopat
Merhabalar.
Bir süredir para biriktiriyorum ve aslında aklımda Series S almak vardı. 4600'dü, 4800 oldu ve şimdi 5600 fiyat etiketine sahip ve dolar sayesinde buna yetişemiyorum. Kara Cuma gelse bile benim alabileceğim seviyede olacağını sanmıyorum. O yüzden benim bütçeme uygun şu anda anca One X olur diye düşünüyorum.

Çok oyun oynayan birisiyim, o yüzden Game Pass çok işime yarar. Az önce baktım, Series S ikinci elleri bile üstte belirttiğim sıfır hallerine yakın olmuş. Şu an aklımda bir yer var, 3K ve belki biraz küsurata One X satıyor. 6 aylık mağaza (0) ve 1 yıllık mağaza (2. el) var ya da oturduğum yerde birisi var, 2600'e iki kolla garantisiz bir şekilde satıyor. Dediklerimden yola çıkarak bu para ile ne yapmam lazım konsol açısından?

PS önermeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle Series S alınmalı. Güncel, kağıt üstünde One X'e göre güçsüz olsa da gün sonunda daha güçlü bir konsol. Her zaman güncel yararına olur. Mümkünse sıfır ithalatçı garantili alın. Türkiye garantili ürüne o kadar para bayılmayın. Zaten 1 yıl global Microsoft garantisi oluyor. Ayrıca Game Pass'i de ucuza alabilirsin. Live Gold üyeliği ile. 1,2 ve ya 3 yıllık Live Gold üyeliği alarak hesabına tanımla. Sonra üstüne Game Pass Ultimate al. Ardından Microsoft sana e-posta gönderecek. "İkisini birleştirmek ister misin?" diye. Bunun sayesinde kaç yıllık Live Gold aldıysan, aldığın yıl+1 ay Game Pass Ultimate keyfini yaşarsın. (EA Play oyunları dahil. Online da oynayabiliyorsun daha ne?)

Teşekkür ederim yorumlarınız için.Kara cuma gününü bekleyip net bir fiyat bekleyip ona göre kararımı vereceğim

Hiçbir zaman geriye bakma, hele ki teknolojide. Biraz daha sabredip Series S almak en mantıklısı olur.

Hepsiburada Nethouse satıcısını takip edin. Geçen sefer 3850₺ ye düşmüştü. Bu sefer de 4500'ün altında olur.

Belki bir ihtimal Kara Cuma indirimlerinde güzel bir fiyata inebilir Series S.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…