M Murat karaslan Hectopat Katılım 29 Haziran 2015 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2015 #11 Berkay Demir dedi: anakart ile işlemci uyumlu değil. Genişletmek için tıkla... Ne demek uyumlu değil?
Berkay Demir dedi: anakart ile işlemci uyumlu değil. Genişletmek için tıkla... Ne demek uyumlu değil?
B Berkay Demir Hectopat Katılım 13 Haziran 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2015 #12 Silinen üye dedi: Ne demek uyumlu değil? Genişletmek için tıkla... K serisi işlemciye overclock desteklemeyen anakart koymuş. yoksa benmi yanlış görüyorum
Silinen üye dedi: Ne demek uyumlu değil? Genişletmek için tıkla... K serisi işlemciye overclock desteklemeyen anakart koymuş. yoksa benmi yanlış görüyorum
M Murat karaslan Hectopat Katılım 29 Haziran 2015 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2015 #13 Berkay Demir dedi: K serisi işlemciye overclock desteklemeyen anakart koymuş. yoksa benmi yanlış görüyorum Genişletmek için tıkla... Z97 Gaming 3 ile i5 4690K ikilisi overclock için gayette uyumludur hocam.
Berkay Demir dedi: K serisi işlemciye overclock desteklemeyen anakart koymuş. yoksa benmi yanlış görüyorum Genişletmek için tıkla... Z97 Gaming 3 ile i5 4690K ikilisi overclock için gayette uyumludur hocam.