A atestuna1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 2.463 Çözümler 1 23 Mart 2021 #11 Daggerspell dedi: 31.5 fazla mı büyük olur acaba diye korkuyorum biraz . Genişletmek için tıkla... Hocam ne güzel işte. Film izlersin. Tek oyun oynayacaksın değil ya.
Daggerspell dedi: 31.5 fazla mı büyük olur acaba diye korkuyorum biraz . Genişletmek için tıkla... Hocam ne güzel işte. Film izlersin. Tek oyun oynayacaksın değil ya.
Daggerspell Megapat Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 255 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #12 atestuna1 dedi: Hocam ne güzel işte. Film izlersin. Tek oyun oynayacaksın değil ya. Genişletmek için tıkla... Bakalım değerlendireceğim. Şuan VA panel olması düşündürüyor beni. Mediamarkt vs mağazalarda varsa gidip bi görmeyi deneyeceğim.
atestuna1 dedi: Hocam ne güzel işte. Film izlersin. Tek oyun oynayacaksın değil ya. Genişletmek için tıkla... Bakalım değerlendireceğim. Şuan VA panel olması düşündürüyor beni. Mediamarkt vs mağazalarda varsa gidip bi görmeyi deneyeceğim.
K Komoli Hectopat Katılım 3 Mayıs 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #13 Merhabalar Daggerspell dedi: Herkese çok teşekkür ediyorum. Bu üç monitör arasından hangisini almamı tavsiye edersiniz? Gigabyte G27QC 27'' 165Hz 1ms MSI 27" OPTIX MAG272CQR AOC Q27G2U 27 Genişletmek için tıkla... merhabalar. Bende de aynı laptop var. Monitörü aldınız mı? Bende 2K mı FHD mi alsam bilemedim.
Merhabalar Daggerspell dedi: Herkese çok teşekkür ediyorum. Bu üç monitör arasından hangisini almamı tavsiye edersiniz? Gigabyte G27QC 27'' 165Hz 1ms MSI 27" OPTIX MAG272CQR AOC Q27G2U 27 Genişletmek için tıkla... merhabalar. Bende de aynı laptop var. Monitörü aldınız mı? Bende 2K mı FHD mi alsam bilemedim.