Öneriyi tabi düşüneceğim. Bir de bütçe dahilinde bir seçenek ekleseydiniz süper olurdu.2000 sınır demişsiniz ama olur da bütçeyi arttırma gibi bir imkanınız olursa diye bu fiyat bandının en iyi modemini bırakayım buraya aklınızda bulunsun;
70 Mbps indirme, 10 Mbps yükleme hızlarına sahip altyapım için en fazla 3500₺ bütçe ile güncel bir modem arıyorum.
Alacağım modem yeni abonelik için olacak. Arayüz bakımından güncel olması iyi olur modemin. Fikir vermesi açısından şu an diğer aboneliğimde servis sağlayıcının verdiği Zyxel T50BVMG8623 kullanıyorum.Elinde mevcut bir modem var mı varsa modeli nedir ve sadece kablosuz performansından mı şikayetçisin?
Alacağım modem yeni abonelik için olacak. Arayüz bakımından güncel olması iyi olur modemin. Fikir vermesi açısından şu an diğer aboneliğimde servis sağlayıcının verdiği ZyXEL T50BVMG8623 kullanıyorum.
Yeni bir abonelik için ayrı bir modeme ihtiyacım var.Onu iade etme şartın yoksa modemin yanına router alıp öyle kullanabilirsin bende TD 9970 V3 modem var onu köprü moduna alıp router bağladım aşırı memnunum modem şu an sadece interneti routera aktaran bir kablo görevi görüyor her şeyi router hallediyor.
Yeni bir abonelik için ayrı bir modeme ihtiyacım var.
Onu al.Bütçeyi arttırmayı düşündüm. Keenetic Hopper Dsl KN-3610-01EN modelini almayı düşünüyorum sizce bu fiyata daha iyi seçenekler var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.