2000 sınır demişsiniz ama olur da bütçeyi arttırma gibi bir imkanınız olursa diye bu fiyat bandının en iyi modemini bırakayım buraya aklınızda bulunsun;
2000 sınır demişsiniz ama olur da bütçeyi arttırma gibi bir imkanınız olursa diye bu fiyat bandının en iyi modemini bırakayım buraya aklınızda bulunsun;
Alacağım modem yeni abonelik için olacak. Arayüz bakımından güncel olması iyi olur modemin. Fikir vermesi açısından şu an diğer aboneliğimde servis sağlayıcının verdiği Zyxel T50BVMG8623 kullanıyorum.
Alacağım modem yeni abonelik için olacak. Arayüz bakımından güncel olması iyi olur modemin. Fikir vermesi açısından şu an diğer aboneliğimde servis sağlayıcının verdiği ZyXEL T50BVMG8623 kullanıyorum.
Onu iade etme şartın yoksa modemin yanına router alıp öyle kullanabilirsin bende TD 9970 V3 modem var onu köprü moduna alıp router bağladım aşırı memnunum modem şu an sadece interneti routera aktaran bir kablo görevi görüyor her şeyi router hallediyor.
Onu iade etme şartın yoksa modemin yanına router alıp öyle kullanabilirsin bende TD 9970 V3 modem var onu köprü moduna alıp router bağladım aşırı memnunum modem şu an sadece interneti routera aktaran bir kablo görevi görüyor her şeyi router hallediyor.