3500 TL'ye %75 red switch klavye önerisi

giga_chad031

Picopat
Daha fazla  
Bütçe en fazla 3500. marka bilindik markalardan SteelSeries, ASUS, Logitech, Razer, HyperX gibi markalar önerirseniz daha iyi olur.

Bütçe en fazla 3500. marka bilindik markalardan SteelSeries, ASUS, Logitech, Razer, HyperX gibi markalar önerirseniz daha iyi olur.

Hangi oyunları oynarsınız? FPS ile manyetik switchli bir klavye almanız daha mantıklı, ve önerdiğiniz markalar adı üstünde markaya para ödüyorsunuz, red switch olmasının sebebi nedir?

Hoca bilindik markaları salla geç. Hocamın attığı darmorsharkı al veya daha ucuz yollu olarak RK75 önereyim ama ucuz dediğime bakma çok kaliteli markalar. Bu bütçelere alacağın SteelSeries'lerden ASUS'lardan daha iyiler.

İlla bütçemi harcamayayım dersen veya çok üst düzey bir şey istemezsen 1.5 2 klık çok kaliteli klavyeler var. Logi falan gereksiz. (özellikle SS logi gibi markalara alıştığın için 1.5 2 kya kalitesiz şeyler bulunur gibi düşünürsün diye böyle dedim, ki büyük ihtimalle öyle düşünüyorsun çünkü logi SS de 1.5 kya hiçbir şey yok)

Son düzenleme:
Hangi oyunları oynarsınız? FPS ile manyetik switchli bir klavye almanız daha mantıklı, ve önerdiğiniz markalar adı üstünde markaya para ödüyorsunuz, red switch olmasının sebebi nedir?
Ben önceden klavyeden anlamazdım blue switch almıştım çok sesliydi o yüzden. Oyunlar çok rekabtçi oynamam Minecraft,Cs2,Fortnite gibi oyunlar ama eğlencesine öyle esporcu gibi oynamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…