Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Hangi oyunları oynarsınız? FPS ile manyetik switchli bir klavye almanız daha mantıklı, ve önerdiğiniz markalar adı üstünde markaya para ödüyorsunuz, red switch olmasının sebebi nedir?
Hoca bilindik markaları salla geç. Hocamın attığı darmorsharkı al veya daha ucuz yollu olarak RK75 önereyim ama ucuz dediğime bakma çok kaliteli markalar. Bu bütçelere alacağın SteelSeries'lerden ASUS'lardan daha iyiler.
İlla bütçemi harcamayayım dersen veya çok üst düzey bir şey istemezsen 1.5 2 klık çok kaliteli klavyeler var. Logi falan gereksiz. (özellikle SS logi gibi markalara alıştığın için 1.5 2 kya kalitesiz şeyler bulunur gibi düşünürsün diye böyle dedim, ki büyük ihtimalle öyle düşünüyorsun çünkü logi SS de 1.5 kya hiçbir şey yok)
Hangi oyunları oynarsınız? FPS ile manyetik switchli bir klavye almanız daha mantıklı, ve önerdiğiniz markalar adı üstünde markaya para ödüyorsunuz, red switch olmasının sebebi nedir?
Ben önceden klavyeden anlamazdım blue switch almıştım çok sesliydi o yüzden. Oyunlar çok rekabtçi oynamam Minecraft,Cs2,Fortnite gibi oyunlar ama eğlencesine öyle esporcu gibi oynamıyorum.