3500 TL'ye Anakart ve Ekran Kartı önerisi

Forumda 1. nesil i5 işlemci arayanı gördüm. İllahaki satılır.
Siz bilirsiniz GTX 1050 Ti alabilirsiniz.
Hayır hocam haklısınız. Hem DDR4 sisteme geçmiş olacağım. Ben zaten öyle çok oyun bağımlısı biri değilim. En fazla Control oynarım o kadar. Çoğunlukla yazılım için sistemi güncelliyorum. Hocam üstte arkadaşın önerdiği sistemde ki kasada hiç fan yok. Bir sorun çıkartır mı ? Veya çok ısınır mı ? Ayrıca arkadaşın önerdiği parçaları alırsam montaj yapabilir miyim ?

Sadece kabloları nasıl kasanın arkasına taşıyacağım bu konuda çok endişeliyim. Acaba direk kabloları hiç ellemesem, direk ön tarafta kalsa bir sorun çıkarır mı ? Yardımınız için çok teşekkür ederim bu arada ?

Hayır hocam haklısınız. Hem DDR4 sisteme geçmiş olacağım. Ben zaten öyle çok oyun bağımlısı biri değilim. En fazla Control oynarım o kadar. Çoğunlukla yazılım için sistemi güncelliyorum. Hocam üstte arkadaşın önerdiği sistemde ki kasada hiç fan yok. Bir sorun çıkartır mı? Veya çok ısınır mı? Ayrıca arkadaşın önerdiği parçaları alırsam montaj yapabilir miyim?

Sadece kabloları nasıl kasanın arkasına taşıyacağım bu konuda çok endişeliyim. Acaba direk kabloları hiç ellemesem, direk ön tarafta kalsa bir sorun çıkarır mı? Yardımınız için çok teşekkür ederim bu arada?

Hocam attığım kasayı alırsanız daha iyi olur gibi. Montajı tecrübeniz yoksa güvendiğiniz bir bilgisayarcıya başında durarak yaptırmanız iyi olacaktır. 50-60TL'den kaçacağım diye bileşenlere zarar vermek istemezsiniz. Hem kabloları da saklar.
(Telefonda olduğum için link atamıyorum çünkü Morhipo'nun uygulaması yüklü)
Çok daha iyi bir sistem:

Bu sistem iyi. Dediğim gibi kasayı değiştirin. Güç kaynağını ise aynı markanın 400w versiyonunu yapabilirsiniz. (Ekran kartı takacaksanız 500w dursun)
SSD'nin size yeteceğini sanmıyorum. Dediğim gibi elinizdekileri satarsanız aynı model SSD'nin 480gb versiyonuna geçebilirsiniz. Hayırlı olsun şimdiden.

Dosya Ekleri

• IMG_20210617_200417.jpg
    IMG_20210617_200417.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 19
Hocam attığım kasayı alırsanız daha iyi olur gibi. Montajı tecrübeniz yoksa güvendiğiniz bir bilgisayarcıya başında durarak yaptırmanız iyi olacaktır. 50-60TL'den kaçacağım diye bileşenlere zarar vermek istemezsiniz. Hem kabloları da saklar.
(Telefonda olduğum için link atamıyorum çünkü Morhipo'nun uygulaması yüklü)

Bu sistem iyi. Dediğim gibi kasayı değiştirin. Güç kaynağını ise aynı markanın 400w versiyonunu yapabilirsiniz. (Ekran kartı takacaksanız 500w dursun)
Hocam tanıdığım bir bilgisayarcı vardı. Ancak kendisi 2 yıl önce işi bıraktı ve şuan çok uzakta çocuklarıyla birlikte yaşıyor. Benim aklımda (Biraz tuhaf gelebilir) internet kafe var. Rica etsem montajı yaparlar diye düşünüyorum.

Hocam tanıdığım bir bilgisayarcı vardı. Ancak kendisi 2 yıl önce işi bıraktı ve şuan çok uzakta çocuklarıyla birlikte yaşıyor. Benim aklımda (Biraz tuhaf gelebilir) internet kafe var. Rica etsem montajı yaparlar diye düşünüyorum.

Kendiniz yapabilirsiniz. Zor değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı