Hayır hocam haklısınız. Hem DDR4 sisteme geçmiş olacağım. Ben zaten öyle çok oyun bağımlısı biri değilim. En fazla Control oynarım o kadar. Çoğunlukla yazılım için sistemi güncelliyorum. Hocam üstte arkadaşın önerdiği sistemde ki kasada hiç fan yok. Bir sorun çıkartır mı ? Veya çok ısınır mı ? Ayrıca arkadaşın önerdiği parçaları alırsam montaj yapabilir miyim ?
Sadece kabloları nasıl kasanın arkasına taşıyacağım bu konuda çok endişeliyim. Acaba direk kabloları hiç ellemesem, direk ön tarafta kalsa bir sorun çıkarır mı ? Yardımınız için çok teşekkür ederim bu arada ?
Hayır hocam haklısınız. Hem DDR4 sisteme geçmiş olacağım. Ben zaten öyle çok oyun bağımlısı biri değilim. En fazla Control oynarım o kadar. Çoğunlukla yazılım için sistemi güncelliyorum. Hocam üstte arkadaşın önerdiği sistemde ki kasada hiç fan yok. Bir sorun çıkartır mı? Veya çok ısınır mı? Ayrıca arkadaşın önerdiği parçaları alırsam montaj yapabilir miyim?
Sadece kabloları nasıl kasanın arkasına taşıyacağım bu konuda çok endişeliyim. Acaba direk kabloları hiç ellemesem, direk ön tarafta kalsa bir sorun çıkarır mı? Yardımınız için çok teşekkür ederim bu arada?
Hocam attığım kasayı alırsanız daha iyi olur gibi. Montajı tecrübeniz yoksa güvendiğiniz bir bilgisayarcıya başında durarak yaptırmanız iyi olacaktır. 50-60TL'den kaçacağım diye bileşenlere zarar vermek istemezsiniz. Hem kabloları da saklar.
(Telefonda olduğum için link atamıyorum çünkü Morhipo'nun uygulaması yüklü)
Rush Savage RCA505 RGB Siyah ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
AMD Ryzen 3 4300GE Dört Çekirdek 3.50 GHz Kutusuz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 999,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu sistem iyi. Dediğim gibi kasayı değiştirin. Güç kaynağını ise aynı markanın 400w versiyonunu yapabilirsiniz. (Ekran kartı takacaksanız 500w dursun)
SSD'nin size yeteceğini sanmıyorum. Dediğim gibi elinizdekileri satarsanız aynı model SSD'nin 480gb versiyonuna geçebilirsiniz. Hayırlı olsun şimdiden.
Hocam attığım kasayı alırsanız daha iyi olur gibi. Montajı tecrübeniz yoksa güvendiğiniz bir bilgisayarcıya başında durarak yaptırmanız iyi olacaktır. 50-60TL'den kaçacağım diye bileşenlere zarar vermek istemezsiniz. Hem kabloları da saklar.
(Telefonda olduğum için link atamıyorum çünkü Morhipo'nun uygulaması yüklü)
Bu sistem iyi. Dediğim gibi kasayı değiştirin. Güç kaynağını ise aynı markanın 400w versiyonunu yapabilirsiniz. (Ekran kartı takacaksanız 500w dursun)
Hocam tanıdığım bir bilgisayarcı vardı. Ancak kendisi 2 yıl önce işi bıraktı ve şuan çok uzakta çocuklarıyla birlikte yaşıyor. Benim aklımda (Biraz tuhaf gelebilir) internet kafe var. Rica etsem montajı yaparlar diye düşünüyorum.
Hocam tanıdığım bir bilgisayarcı vardı. Ancak kendisi 2 yıl önce işi bıraktı ve şuan çok uzakta çocuklarıyla birlikte yaşıyor. Benim aklımda (Biraz tuhaf gelebilir) internet kafe var. Rica etsem montajı yaparlar diye düşünüyorum.