3500 TL'ye Apex Pro Mini alınır mı?

Bütçe
3500

yawlse

Centipat
Daha fazla  
Normalde Apex 9 Mini almayı düşünüyordum ama Haziran'dan büyük bir zam geldi ve Apex Pro mini daha ucuz oldu. Bu yüzden Apex Pro mini almayı düşünüyorum sizce almaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben açıkçası mini almam, çok küçük ya :D. TKL'sini Sahibinden'de rahat bulursun o fiyata, ben de Pro TKL 2020 kullanıyorum.
Ha yok kesin mini alacağım diyorsan Pro her türlü daha iyi model zaten, 9'da Optipoint optik switch var, normal optiklerden tek belirgin farkı iki farklı algılama ayarı seçeneği sunması. Pro ise Omnipoint manyetik hall effect switch kullanıyor, doğrudan analog, kıyas bile almazlar.

Ben açıkçası mini almam, çok küçük ya :D. TKL'sini Sahibinden'de rahat bulursun o fiyata, ben de Pro TKL 2020 kullanıyorum.
Ha yok kesin mini alacağım diyorsan Pro her türlü daha iyi model zaten, 9'da Optipoint optik switch var, normal optiklerden tek belirgin farkı iki farklı algılama ayarı seçeneği sunması. Pro ise Omnipoint manyetik hall effect switch kullanıyor, doğrudan analog, kıyas bile almazlar.
Ağırlıklıklı olararak oyun oynadığımda dolayı almayı düşünüyorum, birde o kadar yerim yok o yüzden mini alıyorum. Mousea yer kalsın diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı