PC toplama işlerini yeni yeni öğreniyorum. İki adet hayali PC topladım. Ekran kartının işler düzeldiğinde 1. sistemde yeni alınacağını, 2. sistemde ise değişeceğini planladım. Görüşlerinizi bekliyorum:
Kasa:
Vento VG06F 500W Bilgisayar Kasası detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Bellek:
G.Skill Flare X 16 GB 2400 MHz DDR4 Ram F4-2400C16D-16GFX detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Depolama( üçünden biri):
Epey - Gigabyte GP-GSTFS31240GNTD (240 GB) - Apacer Panther AS340 (120 GB) - HP S700 (500 GB) özellik ve fiyat karşılaştırması
Yukarıdakiler iki sistemde de olacak.
Diğerleri (ikisinden hangisi daha iyi belirtirseniz seviririm.):
İşlemci:
Intel Core i5-10400 BX8070110400 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Anakart:
Gigabyte H410M S2 LGA 1200 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Veya:
İşlemci:
AMD Ryzen 5 1600 12nm YD1600BBAFBOX detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Ekran kartı:
Asus Phoenix Radeon 550 2GB GDDR5 PH-550-2G detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Anakart:
MSI A320M-A PRO AM4 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.