3500 TL'ye ekran kartı ve anakart tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gtx 970 alırsam. SLI yapmayı düşünüyorum fakat. Herkes gtx 980 al diyor.

@Silinen üye https://www.technopat.net/sosyal/konu/satılık-asus-gtx980-rog-poseidon-platinum.151945/#post-975144
Eğer ilgilenirseniz uygun fiyata verebilirim.

Bana gtx 980 strix lazim kardeşim.

Çünkü SLI yapma şansım olabilir. İlerki zamanlarda onun için fark yok zaten. Yinede teşekküler

Siz bilirsiniz. Poseidon platonun daha ustun olduğu için tercih edersiniz diye düşündüm. Hem oc için çok musait. İlerde sisteminiz sıvı soğutma ile güçlendirir iseniz işinize yarayabilir. Teşekkürler.

Ben iki anakartı da çok beğendim. İkisini de vatan' dan baktım ve işlemci' yide. İşlemci 2011v3 soket, Msi anakart' ta Lga 2011v3 soket ama Asus anakart Lga 2011 soket onun için Msi almak zorundasınız.

2011v3 soket'te var. Kardeşim sata II yazıyo hatta.

@Recep Baltaş Recep abi anakartla işlemci uyumlumu.
İşlemci:İntel i7 5820k
Anakart:Asus rampage V extreme

Uyumlu evet. Dediğim gibi eğer 4k monitörün yoksa 980 işine yaramaz 970 le arasında fark olmaz anca 4k'da belli oluyor farkı. Technopat'ın 980 incelemesine bakabilirsin testlerini yapmışlar 4k'da FPS farkı gözle görülür şekilde oluyor fakat 1080p'de iki kart arasında fark yok neredeyse çok az...

Son düzenleme:
@MeeRTIREIS Bence msi tercih etmelisiniz daha iyi destek sağladığını düşünüyorum(Gerek güncelleme, gerek garanti). Anakart ve işlemcide uyumlu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…