Alperen Bil
Decapat
Daha fazla
RAWM ES21 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com RAWM SH01 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Rawm ES21 Pro dongle çalışmıyor
Merhaba, bir ay önce forumdaki önerilerle Rawm ES21 Pro mouse aldım Wraithesports sitesinden. Mouse gayet güzel çalışıyordu, halen çalışıyor ama dongle ışıkları yanmıyor ve mouse kablosuz çalışmıyor. Bugün şarj olması için bilgisayara bağlı bir Type-C kablosunu mouse takıp kullandım, aynı...www.technopat.net
Rawm ES21 Pro kablosuz farede takılmalar oluyor
Arkadaşlar rawm ES21 Pro kablosuz farem var ama oyunlarda 1 saniyelik takılmalar oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?www.technopat.net
RAWM SH01 Pro'da üretim çizgisi ve yan kısımda esneme oluyor
Fareyi yeni aldım, inceleyince üretim çizgisi olduğunu gördüm. Bu çizgi iki tarafta da var ama fotoğraftaki kısım çok belli. Başparmağımın geldiği farenin yan kısmı da esneme yapıyor, biraz normal midir bunlar?www.technopat.net
Bunu tavsiye ederim;
3500TL'ye kadar butceyle kablosuz (pilli olmasın şarjlı olsun)bir de mümkünse hem kablolu hem kablosuz kullanılabilirse çok güzel olur. Temu mouse falan olmasın. Tavsiyelerinizi duymak isterim.
Çözüldüğüne dair bir yazı göremedim ben konuların, esneme yaptığına dair, 1k hz üste takıldığına dair gibi şikayetler hala söz konusu. Wraith ile ilgili yüzlerce şikayet varken hala öneride bulunmanız enteresan, konu sahibi umarım şikayetleri okur.Karalama kampanyasını başlatmadan önce keşke girip konuları okusaydınız.
Leviathan alın geçin. Bütçenin en iyisi.
RAWM Leviathan V4 Wireless Mouse [Ön Sipariş]
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
1k Hz üstünde yaşanan takılmalar çoğu zaman işlemciden değil, doğrudan mouse kaynaklı oluyor.Hepsi çözülmüş konular. 1kHz üstü takılması, konu sahibinin işlemcisiyle de alâkalı bir durum. Wraith'e özel durum değil maalesef... Dongle konusuda çözülmüş, esneme konusuda çözülmüş.
Ya Leviathan ya da RAWM alın geçin. Pişman etmez. 4000 gibi bir bütçede, kronik problemiyle uğraşılmaz.