ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.993 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 22:43 #11 AdvocateD dedi: Yeni adreslerine iade yaptım ürünleri aldılar geçen hafta birkaç güne iadenizi yaparız dediler bir haftadan fazla oldu halen dönüş yok. Benim param yatsın ondan sonra önermeye devam edebiliriz Genişletmek için tıkla... emre@gank.com.tr şu adrese mail atmadıysanız onu deneyin hocam. Buradan daha hızlı sonuç çıkıyor sanırsam.
AdvocateD dedi: Yeni adreslerine iade yaptım ürünleri aldılar geçen hafta birkaç güne iadenizi yaparız dediler bir haftadan fazla oldu halen dönüş yok. Benim param yatsın ondan sonra önermeye devam edebiliriz Genişletmek için tıkla... emre@gank.com.tr şu adrese mail atmadıysanız onu deneyin hocam. Buradan daha hızlı sonuç çıkıyor sanırsam.
AdvocateD Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 598 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 22:44 #12 ca9an dedi: emre@gank.com.tr şu adrese mail atmadıysanız onu deneyin hocam. Buradan daha hızlı sonuç çıkıyor sanırsam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam bir de orayı deneyeyim teşekkür ederim.
ca9an dedi: emre@gank.com.tr şu adrese mail atmadıysanız onu deneyin hocam. Buradan daha hızlı sonuç çıkıyor sanırsam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam bir de orayı deneyeyim teşekkür ederim.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.993 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 22:51 #13 AdvocateD dedi: Tamamdır hocam bir de orayı deneyeyim teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İadelerin yapıldığını söylemişlerdi bugün, siz diyince ondan şaşırdım.
AdvocateD dedi: Tamamdır hocam bir de orayı deneyeyim teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İadelerin yapıldığını söylemişlerdi bugün, siz diyince ondan şaşırdım.