3500 TL'ye gamepad önerisi

Bütçe
3500

Fluuman

Hectopat
Daha fazla  
Xbox 9. nesil gamepad kullanıyorum, sıfır olarak alındı ancak PS koluna göre acayip rahatsız edici çünkü çok küçük geliyor ve analoglar bile küçücük geliyor. Oysaki PS kolunu da çok kullanan biri değilim, sadece biliyorum. O yüzden PS kolunun vereceği hissiyata yakın bir kol önerir misiniz? Bütçe 3.500 TL'ye kadar çıkabilir.

Xbox 9. nesil gamepad kullanıyorum, sıfır olarak alındı ancak PS koluna göre acayip rahatsız edici çünkü çok küçük geliyor ve analoglar bile küçücük geliyor. Oysaki PS kolunu da çok kullanan biri değilim, sadece biliyorum. O yüzden PS kolunun vereceği hissiyata yakın bir kol önerir misiniz? Bütçe 3.500 TL'ye kadar çıkabilir.

Hocam Wraith sitesinden bakabilirsiniz bütçenize uygun oyun kolları var. Site zaten güvenilir kolların arasında hoşunuza giden olursa gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Hocam Wraith sitesinden bakabilirsiniz bütçenize uygun oyun kolları var. Site zaten güvenilir kolların arasında hoşunuza giden olursa gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Fantech nova 2 güzel midir sizce? Xbox düzeni almayı düşünüyorum ama Xbox düzeni olanlar da PS gibi tam köşeli ve dolu olmuyor sanırım. Sizce?

Fantech Nova 2 güzel midir sizce? Xbox düzeni almayı düşünüyorum ama Xbox düzeni olanlar da PS gibi tam köşeli ve dolu olmuyor sanırım. Sizce?

Hocam bende çok araştırdım kalite olsa bile trigger travel diye bir olay var tetiklerin ne kadar derin yani ne kadar çok basabileceğin bir mevzu bende aradığımı GameSir'de buldum malzeme olarak da kaliteli ama bu dediklerim araba oyunu vs. oynayacaksanız geçerli gerçi tetik kilidi var fakat size kalmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı