3500 TL'ye GTX 1050 TI'lı Sistem Toplama

qreand

Kilopat
Arkadaşlar sadece kasa için 3500 TL ayırıyorum. Fiyata monitör ve klavye dahil değil. 3000 MHz RAM olursa sevinirim. GTX 1050 TI 4 GB ekran karti ve en az 3 USB çıkışlı bir kasa güzel olur. Biraz da RGB olursa sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış Bilgilendirme
APU sistem kurulmayacaksa 3000 MHz fark etmez diye biliyoruz keza testleri var frekans önemli değil o kadar. 2133 MHz yeterli olacaktır derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen tam linke bakıyordum arkadaşın attığı linkteki kasayı kullanıyorum yan camdan tabi ki o kadar aydınlık gözükmüyor ama bence güzel kasa öneriririm. Arka fan özellikle ışık olarak iyi ama tek renk mevcut. Kasa önünde 2 USB 2.0 1 tane 3.0 bulunuyor işini görür

Anakart
İşlemci
Ekran Kartı
Bellek
HardDisk
Kasa + Güç Kaynağı
3550TL tutuyor. Sakın kaçırma derim. Kasadan kıstım çünkü dolar 6.5TL olduğundan kasaya pek para yetmedi ama everest, frisby gibi iğrenç markaları da seçmedim. Kasayı beğenmediyseniz;
Corsair Carbide Spec-04
Bunun gibi güzel kasa seçip, yanına da;
FSP 500w FSP500 50ERN
Bunu ekleyebilirsiniz. Tabi biraz pahalı oluyor böyle ama, parçalar daha uzun ömürlü, kasa daha serin, daha güzel görünümlü oluyor. Size kalmış.

Galiba dolar kurundan haberiniz yok efendim ,ancak çinden bazı siteler aracılığı ile indirimli ürünler alabilirsiniz fakat garantisi nasıl olu onu bilemem

Dolar kuru şöyle dolar kuru böyle. Sıkılmadınız mı? Pahalılıktan bahsetmek yerine arkadaşa yardımcı olsanız daha güzel olur bence. İlla dolardan bahsetmek istiyorsanız buyrun sizi dolar konusunda konuşulan konulara alalım.

Arkadaşın alacağı sistemi dolar kuru belirliyorken, dün 2000 tl olan donanım bugün 3000 tl olmuşken, olay sistem falan almayın koyun paranızı kenarı, bilgisayar alıp paranızı ziyan etmeyin denmeye kadar gelmişken kurdan bahsedilmesin de neyden bahsedilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…