3500 TL'ye GTX 1660 Super alınır mı?

swezy13

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. H110 anakart, i5 6500 işlemci, 16 GB RAM sahibiyim. Baştan dizmek istemiyorum, yalnızca işlemci ve ekran kartı, SSD değiştirmek istiyorum. Anakartıma takabileceğim, darboğaz yapmayacak maksimum ekran kartı buymuş sanırsam. Bunu alırsam yanında güç kaynağı da alacağım. Zotac 1660 Super buldum, ikinci el fiyatı 3.500. Almalı mıyım? İşlemci olarak da maksimum takabileceğim i7 7700 olduğunu duydum. Siz ne dersiniz?

Hocam mantık açısından bakınca bu devirde 4060 bile 1080p medium ayarlarda oyunlarda aşırı zorlanırken diğer ekran kartları ölmüştür bütçenin kısıtlı olduğunu biliyorum ama şu an odaklanmak gereken şey tüm bütçeyi ekran kartı için zorlamak olur 2. el güzel fırsatlar var.

Güzel fiyat, alınabilir.

RX 580'ler ve 1060 6GB'ler 3000TL'ye satılırken gayet iyi fiyat.

İ5 6500 ile darboğaz durumu böyle:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dost bu dedim Zotac markasına ait 3.5k, ASUS ve Gigabyte gibi kaliteli markaların fiyatı ise 5.5k sizce bunu mu almalıyım ya da ASUS gibi kaliteli markalardan 5.5k gibi bir fiyat vermek mi daha iyi olur marka farkı ciddi önem taşıyor mu? Ve şu an takılı olan işlemci i5-6500 takabileceğim Max i7-7700 ikinci el fiyatı 3.5k cıvarı sizce işlemci de almaya değer mi?

Marka değil, modeli önemli. Zotac'ın mesela AMP Holo modelleri ASUS ROG, GB Aorus rakibi. Twin Edge modeli ise Winforce ile Asus Dual rakibi. Hangi Zotac olduğuna göre değişir yoksa Asus Dual ve AMP Holo olsa, Asus seçen delidir.

i7 7700'e 3.5K filan verilmez. 1500TL'den fazla ödemeye şahsen karşıyım bu anakarta.

Yani Zotac mı alayım.

Marka için 2 bin TL fark verilmez. 5500 TL'ye daha iyi kartlar alınabilir.

İşlemci de demişsiniz, yükseltme için toplam bütçeniz nedir?

Bütçem belirsiz 12.sınıf stajyerim elime para geçtikçe yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…