Enesriderr Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 824 Çözümler 1 Yer Metropol 18 Ağustos 2021 #1 APU veya ekran kartlı fark etmez. Valorant yüksek ayarlarda 60 FPS altına düşmesin yeter. Hazır sistem olsun ve bilindik site olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2021
APU veya ekran kartlı fark etmez. Valorant yüksek ayarlarda 60 FPS altına düşmesin yeter. Hazır sistem olsun ve bilindik site olsun.
vahşet123 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 2.461 Makaleler 1 Çözümler 7 18 Ağustos 2021 #2 Monitör dahil değildir diye varsayıyorum. Apu toplaman daha iyi olacaktır ileride ekran kartı eklersin.
Monitör dahil değildir diye varsayıyorum. Apu toplaman daha iyi olacaktır ileride ekran kartı eklersin.
BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 906 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #3 Pollux 3A-GT30 - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3A-GT30 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
Pollux 3A-GT30 - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3A-GT30 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
vahşet123 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 2.461 Makaleler 1 Çözümler 7 18 Ağustos 2021 #4 Apu toplaman daha iyi olacaktır ileride ekran kartı eklersin.
Enesriderr Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 824 Çözümler 1 Yer Metropol 18 Ağustos 2021 #5 vahşet123 dedi: Monitör dahil değildir diye varsayıyorum. APU toplaman daha iyi olacaktır ileride ekran kartı eklersin. Genişletmek için tıkla... Evet sadece bilgisayar.
vahşet123 dedi: Monitör dahil değildir diye varsayıyorum. APU toplaman daha iyi olacaktır ileride ekran kartı eklersin. Genişletmek için tıkla... Evet sadece bilgisayar.
DarkPythonOffiziel Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 365 Çözümler 1 Yer Jefe de Todos Los Jefes. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Social Media Expert 18 Ağustos 2021 #6 Leo 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Leo 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com İşlemci stokta yok ancak geldiği zaman RAM kapasitesini 16 yapıp SSD'yi geliştirip 3500 TL'ye alabilirsiniz.
Leo 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Leo 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com İşlemci stokta yok ancak geldiği zaman RAM kapasitesini 16 yapıp SSD'yi geliştirip 3500 TL'ye alabilirsiniz.
Enesriderr Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 824 Çözümler 1 Yer Metropol 18 Ağustos 2021 #7 @BigBlackMan Attığın yerine Neo 5A-K | Game Garaj bunu almak daha mantıklı değil mi?
BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 906 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #8 Enesriderr dedi: @BigBlackMan Attığın yerine Neo 5A-K | Game Garaj bunu almak daha mantıklı değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam görmemişim körüm heralde.
Enesriderr dedi: @BigBlackMan Attığın yerine Neo 5A-K | Game Garaj bunu almak daha mantıklı değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam görmemişim körüm heralde.
C cxnnorx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.642 Çözümler 5 18 Ağustos 2021 #9 @Enesriderr hocam temiz bulursanız 2. el alın bence.
Enesriderr Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 824 Çözümler 1 Yer Metropol 18 Ağustos 2021 #10 DarkPythonOffiziel dedi: Leo 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Leo 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com İşlemci stokta yok ancak geldiği zaman RAM kapasitesini 16 yapıp SSD'yi geliştirip 3500 TL'ye alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sinerji Caspian APU Ryzen 3 2200G 16GB 256GB SSD bu nasıl? cxnnorx dedi: @Enesriderr hocam temiz bulursanız 2. el alın bence. Genişletmek için tıkla... Bu bütçeye kadar çıktım gene sahibindenlere düşmek istemiyorum maalesef
DarkPythonOffiziel dedi: Leo 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Leo 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com İşlemci stokta yok ancak geldiği zaman RAM kapasitesini 16 yapıp SSD'yi geliştirip 3500 TL'ye alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sinerji Caspian APU Ryzen 3 2200G 16GB 256GB SSD bu nasıl? cxnnorx dedi: @Enesriderr hocam temiz bulursanız 2. el alın bence. Genişletmek için tıkla... Bu bütçeye kadar çıktım gene sahibindenlere düşmek istemiyorum maalesef