Emre Uncu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Kasım 2014 Mesajlar 1.755 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Ankara 8 Mart 2015 #11 Connor dedi: Aquila'yı boyutlarından dolayı tavsiye etmiyorum. Mini-ITX ruhuna yakışmıyor kendisi Kasanın kendisi güzel ama. Baya inceledim o kasayı. Genişletmek için tıkla... GTX 970 sığsın yeter. O kadarda kötüleme bence gayet iyi bir boyutta kasa.
Connor dedi: Aquila'yı boyutlarından dolayı tavsiye etmiyorum. Mini-ITX ruhuna yakışmıyor kendisi Kasanın kendisi güzel ama. Baya inceledim o kasayı. Genişletmek için tıkla... GTX 970 sığsın yeter. O kadarda kötüleme bence gayet iyi bir boyutta kasa.
Connor Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Şubat 2014 Mesajlar 1.877 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2015 #12 @Emre Uncu Zaten kasayı kötülemedim. Neredeyse Micro-ATX olacakmış dedim. Kasa gayet güzel zaten onu belirttim. GTX 970 ise sığar o kasaya.
@Emre Uncu Zaten kasayı kötülemedim. Neredeyse Micro-ATX olacakmış dedim. Kasa gayet güzel zaten onu belirttim. GTX 970 ise sığar o kasaya.
Emre Uncu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Kasım 2014 Mesajlar 1.755 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Ankara 8 Mart 2015 #13 Connor dedi: @Emre Uncu Zaten kasayı kötülemedim. Neredeyse Micro-ATX olacakmış dedim. Kasa gayet güzel zaten onu belirttim. GTX 970 ise sığar o kasaya. Genişletmek için tıkla... Önemli olanda GTX 970'in sığması.
Connor dedi: @Emre Uncu Zaten kasayı kötülemedim. Neredeyse Micro-ATX olacakmış dedim. Kasa gayet güzel zaten onu belirttim. GTX 970 ise sığar o kasaya. Genişletmek için tıkla... Önemli olanda GTX 970'in sığması.