@Sasha UKR şuandada 4x4 alabılırım ama o zaman kasadan soğutucudan vs kısmam gerekıyor, şimdilik 2x4 alayım işimi görsün bir kaç ay sonra quad yaparım.
@adaminbiri @Firestorm.x92 Üstatlarım siz epeyce tartısmıssınız
. Dediklerinizde haklısınız sadece oyun için ddr4 sistem toplamak (parayı harcayacak yer bulamıyorsanız farklı
) mantıksız ve gereksiz.
Ama ben oyun haricinde Autocad, Solidworks programlarınıda kullanıyorum, ddr3 sistem bu programlarada yeterli olur ama ben şimdi alıp en az 4-5 sene kullanmak istiyorum. Her ne kadar ddr3 hemen ıskartaya çıkmasa bile oyun geliştiricileri, Microsoft vs yazılım şirketleri bizleri ddr4 sisteme zorlayacaktır. Buda en fazla bir kaç yıl sonra olacak ( benim görüşüm).
Durum böyle oluncada 2 yıl sonra haydi anakart, işlemci, ram değiştir yapmak istemiyorum. Şimdi bir kaç şeyden kısarak bir sistem toparlayıp en fazla 1 sene içinde sistemi tamamlamayı planlıyorum.
Şimdiye kadar da hep laptop kullandığım için ilk kasa toplama tecrübesi hüsran veya pişmanlık olsun istemiyorum
. Bu yüzden fazlaca araştırıp sizlerede sürekli sorular yöneltiyorum. Hakkınızı helal edin zamanlarınızı çalıyorum ama herşey için de çok teşekkür ederim
.