3500 TL'ye i5 4690K ve GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

Ben de diyorum, led mi vardı onda diye Dediğim gibi, bundan sonrası, kullanım kılavuzunu ve BIOS menüsünü karıştır bolca. Bu arada söylemeyi unutmuşum, kapalı durumdayken USB portlarının açık veya kapalı kalmasını EUP diye (Sende EUP support diye geçiyor) bir ayardan ayarlıyorsun (Açık/Kapalı). Ben sıkıntı etmiştim başta, arkaya taktığım cihazlar ve ethernet çalışır durumda kaldığı için. Kılavuzda da açıklamayabiliyor bunun gibi bazı teknolojilerin ne iş yaptığını, internetten buldum. Araştırıp bulamadığın birşeyler çıkarsa sor, bakarız. İstersen konuyu kilitlet yeni bir konu aç, çıkabilecek sorunlar için. Konunun dışına çıktık çünkü

Bencede yeni konu açmak daha mantıklı . Kodlarıda hallettım anakart ve ıslemcı soketlerını cıkartıp tekrar taktım, power ledde ters takmısım vıdeodakı gıbı takmıstım ama bunda tam tersıymıs
Tek sorun acılısta klavye calıstırma onuda kurcalayarak bulurum .

4000 tl x99 tabanlı sistem toplama olarak konu başlığı değiştirilip kitlensin.

Hocam bende boyle bir sistem toplayacagim 4690k ve gtx 970 ile ve bu kasadan alacagim acaba kasa iyimidir ? kucukmu ? fanlar ses yapiyormu ? kablo kontrol boslugu genismi ? son olarak, bu yandaki pencere nasil gozukuyor hosmu ?

(telefondan yazdim ozur dilerim hatalardan dolayi)

Önemli değil .

Kasa gayet iyi serinletmesi vs, 3 fan ile geliyor. 2 önde, 1 tane arkada egsoz fan olarak. Toplam 6 fan takılabiliyor. İçi gayet geniş. Ses konusuna gelince, ben bütün fanları anakarta bağladım ve smart fan modunda çalışıyor sistemin sıcaklığına göre. Sistem boştayken sesi nerdeyse hiç yok denecek kadar az. Kasa başımdan en fazla 1.5 metre uzaklıkta rahatlıkla uyuyabiliyorum (uykum çok hafiftir normalde). Tabi fanları en yüksek devire getirince ses artıyor ama oyun oynarken vs duymazsınız.
Birde burdan sormak yerine konu açarsanız daha iyi olacaktır, çünkü sistem tavsiyesi bu konu ceza yemeyelim .

@Recep Baltaş Recep bey konuyu 4000 tl'ye x99 tabanlı sistem toplama olarak değiştirip kilitleyebilirsiniz. Parçalar alındı ve kasanın fotoğrafları eklendi 7. sayfada.

Tabiki yarın sıkıntısız bir şekilde kasayı toplayayım hemen atacağım fotoğrafları
Unuttunuz bizi galiba..

Aaa sistemi toplamışsiniz. Çok güzel, hayırlı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…