3500 TL'ye i5 4690K vs AMD FX X8 8350 Tabanlı Sistem Seçimi

Viquality

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat Ailesi,

değişim olmayacak şekilde her iki tarafında ortak bileşenler barındırdığı 2 adet sistem topladım.
Aşağıdaki görselde İNTEL ve AMD grubu olmak üzere iki tane liste bulunmaktadır.
İki tarafında bütçesi hemen hemen aynı ancak sizlerinde yorumlarını alarak bir karara varmak isterim.
Şu parça yerine şunu al gibi tavsiyelere gerek yok arkadaşlar. İhtiyacıma göre seçim yaptım haliyle.

Yorumlarınızı ve ankete katılımınızı bekliyorum.

9rkFn7p.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemi almanızı öneririm. İleride de güzel bir SSD eklerseniz çok iyi bir sistem olur.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    28,7 KB · Görüntüleme: 509
Ara Toplam2.973,45 TL
Toplam KDV535,22 TL
Sepet Toplam Fiyatı3.508,67 TL
[TBODY] [/TBODY]
Böyle bir sistem tercihi daha sağlıklı olur.

Farklı sistem önerisi istemiyor arkadaş, hangisi almalıyım diye soruyor. O yüzden yeni sistem tavsiyesi yapmayın.

Bana göre Intel i5 4690K işlemci, AMD Fx 8350 'ye göre bir tık daha önde. O yüzden Intel sistemi almanızı tavsiye ediyorum. Diğer parçalar aynı zaten.

Farklı sistem önerisi istemiyor arkadaş, hangisi almalıyım diye soruyor. O yüzden yeni sistem tavsiyesi yapmayın.

Bana göre Intel i5 4690K işlemci, AMD Fx 8350 'ye göre bir tık daha önde. O yüzden Intel sistemi almanızı tavsiye ediyorum. Diğer parçalar aynı zaten.
Haklısın tam olarak okumamışım parça tavsiyesi istemiyormuş arkadaş. İ5 4690K işlemcili sistemini seç

Yorumlar için teşekkürler. Düşündüğüm sistem ekran kartı hariç tamamen orantılı olacak şekildedir. Bir anakart değiştirmek zahmetlidir ancak bir ekran kartı değiştirmek zahmetsizdir. Ben oyun haricinde programlar çerçevesinde vegas vb. render tipi çalışmalarla uğraşıyorum. Ki oyunlarda sıkıntı olmayacak bi sistemdir. Diğer arkadaşlarımızda fikirlerini belirtebilirler.

hocam kesinlikle intel amdler 8 çekirdekli olsa dahi intelin performansından daha az performans veriyor çünkü çekirdek sayı değil çekirdek performansı önemli olan ve böyle bi sisteme r9 270x çok az gelir ileride cf yapıcam dersen bişey demem ama yinede çok yüksek performans vermez

ikinci el sıkıntı olmaz derseniz 550-650 lira arasında temiz r9 280xler satılmakta onlardan alabilirsiniz sıfırda 750-800 lira arasında bulabilirsiniz

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı