Kayekin Hectopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 54 11 Ağustos 2022 #11 Ademsh dedi: Ekran kartı 2. el mi yoksa PC'ye trojan gibi bir virüs mü bulaştırdın? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını sıfır aldım ama virüs bulaşmış olabilir. Yaklaşık 2 yıldır formatlamadım bilgisayarı ve saçma sapan uygulamalar indirmiştim.
Ademsh dedi: Ekran kartı 2. el mi yoksa PC'ye trojan gibi bir virüs mü bulaştırdın? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını sıfır aldım ama virüs bulaşmış olabilir. Yaklaşık 2 yıldır formatlamadım bilgisayarı ve saçma sapan uygulamalar indirmiştim.
Ademsh Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 418 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri H110M PRO VD-İ5 6500-GTX 750 Tİ-16GB DDR4 3200MHZ Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #12 Kayekin dedi: Ekran kartını sıfır aldım ama virüs bulaşmış olabilir. Yaklaşık 2 yıldır formatlamadım bilgisayarı ve saçma sapan uygulamalar indirmiştim. Genişletmek için tıkla... eğer trojan gibi bir virüs varsa kasar pc inş mining için trojan bulaşamamıştır yoksa kötü olur
Kayekin dedi: Ekran kartını sıfır aldım ama virüs bulaşmış olabilir. Yaklaşık 2 yıldır formatlamadım bilgisayarı ve saçma sapan uygulamalar indirmiştim. Genişletmek için tıkla... eğer trojan gibi bir virüs varsa kasar pc inş mining için trojan bulaşamamıştır yoksa kötü olur