3500 TL'ye kablosuz Gaming mouse önerisi

Bütçe
3500

Herryn

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F - Inno3D GeForce RTX 4060 Ti - 32 GB DDR5 6000Mhz - Kingston KC3000 2 TB
Merhaba, kablosuz mouse almayı düşünüyorum. Max verebileceğim miktar 3500 TL civarı. Kaliteli, yazılım desteği sorun çıkarmayan, el ve bilek ağrıtmayan bir tarz da mouse önerebilir misiniz?

Mağaza sayfası - bütün ürünler burada o zaman bunu öneririm hocam çok güzel ürün.

Hocam özellikler kağıt üzerinde iyi gibi gözüküyor. Fakat markayı daha önce hiç duymadım. Güvenilir mi bilemedim. Bundan önce denemek için Ajazz AJ159 Pro satın almıştım. Fakat takılma sorunları vs. yaşattı sürekli. Ayrıca yazılımı berbattı. Pek memnun kalmamıştım. Bu ürününde ona benzer bir deneyim yaşatacağını sezdim sanki.

Mağaza sayfası - bütün ürünler burada o zaman bunu öneririm hocam çok güzel ürün.

Biraz araştırdım da sanırım USB dongle de yokmuş üründe laptop kullanırken sıkıntı yaratabilir.

Son düzenleme:
Hocam özellikler kağıt üzerinde iyi gibi gözüküyor. Fakat markayı daha önce hiç duymadım. Güvenilir mi bilemedim. Bundan önce denemek için Ajazz AJ159 Pro satın almıştım. Fakat takılma sorunları vs. yaşattı sürekli. Ayrıca yazılımı berbattı. Pek memnun kalmamıştım. Bu ürününde ona benzer bir deneyim yaşatacağını sezdim sanki.

Biraz araştırdım da sanırım USB dongle de yokmuş üründe laptop kullanırken sıkıntı yaratabilir.

Dongle var USB değil kablo ile bağlanıyor ve marka da güvenilir Lamzu'nun alt markası zaten Scyrox.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı