3500 TL'ye kadar Anakart önerisi

Bütçe
3500

okanburuk

Centipat
Daha fazla  
Güç kaynağımın sigorta artırması sonucunda ASUS Z270p modelli anakartım yandı, ve yerine yeni bir anakart almam lazım. Çalışsın yeter. İşlemci modelim hatırladığım kadarıyla i5 7700K modelini tam hatırlayamasam da i5 7.nesil ve kabylake mimarisine sahip olduğunu biliyorum. Bu işlemciye uygun anakart önerilerini bekliyorum.

Hocam biraz daha kısabilirsek iyi olur gibi çünkü daha öbür parçaların çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Bir de onlara masraf çıkmasın.

Hocam bilmediğimden soruyorum Kabylake mimari bir işlemci Skylake mimarisinde çalışır mı? Biraz araştırdım bazı yerlerde uyumsuzluk olabilir diyorlardı fakat net bir veri bulamadım.

Hocam bilmediğimden soruyorum Kabylake mimari bir işlemci Skylake mimarisinde çalışır mı? Biraz araştırdım bazı yerlerde uyumsuzluk olabilir diyorlardı fakat net bir veri bulamadım.
Uyumluluk sorunu olabilir. Olabilir derken BIOS güncellemesi gerekebilir. Güncelledikten sonra sorunsuz çalışır. Bunun içinde 6. nesil bir Intel işlemci takıp BIOS güncellemeniz gerekebilir, yeni fark ettim Sky Lake olduğunu attığımın.
Şuan Kaby Lake sıfır bir anakart yok bütçenizde. İkinci ele bakabilirsiniz uygunsa.

Aslında yeni anakartlarda BIOS Flashback özelliği oluyor, işlemci takmadan BIOS güncelleyebiliyorsun fakat konuda bahsettiğimiz anakartlar epey eski olduğu için bu özellikleri yok.

Evet hocam elimde de hiç 6.nesil işlemci yok artık tek çözüm 2.el gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…