3500 TL'ye kadar Custom klavye önerisi

Bütçe
3500

hiyper

Decapat
Daha fazla  
Normalde Darmoshark Top75 Mekanik Klavye almayı düşünüyordum ama klavyenin tuşları çok hassasmış, ben de kod vs. yazdığım için pek yanaşamadım hem de siyahının stoku yok. Ona alternatif bir klavye arıyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bende aynı bütçede sizin isteklerinize benzer özelliklerde klavye arıyordum aynı şekilde hassas olduğu için Top 75'den vazgeçtim ve X68'i almaya karar verdim bütçenizi biraz aşıyor ama dilerseniz bir bakabilirsiniz.

Renk olarak setup'ıma hiç uymuyor ama öneri için teşekkürler. Bazıları driverla hassasiyyet olayının iyileştiğini söylüyor Darmoshark top75 için. Ne kadar doğru bilmiyorum araştırmak lazım.

Renk olarak setup'ıma hiç uymuyor ama öneri için teşekkürler. Bazıları driverla hassasiyyet olayının iyileştiğini söylüyor Darmoshark top75 için. Ne kadar doğru bilmiyorum araştırmak lazım.
Benim araştırdığım kadarıyla pek etki etmediği söyleniyor tabii denemeden bilemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…