Vitaesmourte
Decapat
Hocam peki neden günümüzde e-sporcular hâla 1000 hz klavye kullanıyorlar? Bir de 8000hz işlemciye yük değil mi? Sizin tavsiyeniz aula f75 mi?Hocam 8000 HZ olanlar zaten sizinki gibi manyetik switch oluyor genelde. Red Switch veya benzeri klavyeler 1000 HZ civarında.
Ayrıca size tavsiyem Hot-swap güzel bir klavye almanız ve harici olarak da bilek desteği almanız. Bilek destekli olanlar genelde Hot-swap olmuyorlar.
Ben Aula F75 kullanıyorum ve LEOBOG Reaper Switch kullanıyor. Benim kırmızı switch giriş seviyesi Redragon klavyemden çok daha rahat hissettiriyor. Aula'ya rakip şu an birçok marka var belki de o fiyata daha iyisi de bulunuyordur. Ama manyetik switch aldığınız sürece aynı hissiyatı yaşayacaksınız.
Klavye Modelleri ve Fiyatları
Klavye modellerini ve fiyatlarını keşfedin! Mekanik, membran ve kablosuz seçeneklerle ergonomik, dayanıklı ve performanslı yazma deneyimi sizi bekliyor.www.gaming.gen.tr
Tamamdır ayrı alacağım ama burada çok klavye var kararsız kaldım baya :d Teşekkür ederim hocam sağ olun tavsiyeler içinRationalkeys sitesinde bugün indirim başladı. Siteye girdiğinde göreceğin kuponla ilk alışverişine ek %5 indirim oluyor.
G98 Wireless
Genel Marka: MCHOSE G98 Model: G98 Tip: Mekanik Klavye İnce Ayarlanmış Uydu Sabitleyiciler Ultra-Düşük Gecikmeyle Hızlı Tetikleme Çift Seviyeli Ayarlanabilir Ayaklar Özellikler Yapı: Gasket Montaj, Hot-swappable Dolgu: Beş Katmanlı İç Dolgu Bağlantı: Üç Modlu Bağlantı (2.4GHz / Kablosuz /...rationalkeys.com.tr
K87 Wireless
Model: MCHOSE K87 Tuş Sayısı: 87 Tuş Özellikler Konforlu Gasket Montajlı İç Yapı. Altı Katmanlı Ses ve Darbe Emici İç Dolgu. Özelleştirilebilir İsim Levhası. RGB Arka Aydınlatma + Çevreleyen Şerit. OEM Yüksekliği ve Yanına Kazınmış PBT Keycaps. Tek Tuşlu Yarıklı PCB. Tüm Tuşlar İçin...rationalkeys.com.tr
Monokei Standard Series 1 Mekanik Klavye
Dünyanın önde gelen mekanik klavye tasarımcı ve üreticilerinden Monokei, Rationalkeys ile şimdi Türkiye'de!rationalkeys.com.tr
Bilek desteğini ayrı almanı tavsiye ederim. Ben kullanmadığım için öneremeyeceğim ama diğer arkadaşlar tavsiye verebilir. Sırf bilek desteği için klavye performansından ve kalitesinden ödün vermeye gerek yok.
Hocam bir de klavye boyutu, lazım olup olmayan tuşlar, ses tekerleği veya kecaps seçenekleri gibi tercihlerinizi belirledikten sonra çoğunu elersiniz zaten, daha az seçenek kalır.Hocam peki neden günümüzde e-sporcular hâla 1000 hz klavye kullanıyorlar? Bir de 8000hz işlemciye yük değil mi? Sizin tavsiyeniz aula f75 mi?
Tamamdır ayrı alacağım ama burada çok klavye var kararsız kaldım baya :d Teşekkür ederim hocam sağ olun tavsiyeler için
Cherry MX Red switch’ler oynadığım oyunda mükemmeldi; hareketlerim çok akıcıydı. Ancak manyetik switch’lere geçersem, eğer aynı his gelmezse üzülürümHocam klavyelerde farelerdeki kadar yük olmuyor. Özellikle manyetiklerde 0.1mm gibi kısa mesafelerin çok daha sağlıklı raporlanıp aktifleşmesi için önemli ama klasik mekanik switch'lerin mantığı manyetikten öte bir devre kontaklaması olduğu için 1000 HZ'den yukarısı da gereksiz oluyor. Her sporcu çok farklı keyfe sahip. ya da sponsorların yönlendirmeleriyle bazı şeyleri kullanıyorlar. Siz kendi kullanım amacı ve şeklinizi baz alın.
kablolu istiyorum ben kablosuz'u tercih etmiyorum =)Hocam illa kablosuz olsun mu istiyorsunuz?
Hocam o zaman buralarda pek tavsiye edeni olmaz ama ben bizzat deneyimlediğim için Glorious klavyelerini öneririm. Premium malzemeler ve güzel switchh'ler kullanmanın yanı sıra hot-swap, Türkiye'de sadece Glorious'ta bulunan Double-shot PBT ışık geçiren Türkçe keycaps'li oluyor. RGB konusunda da güzel, yazılım konusunda da yeterli.kablolu istiyorum ben kablosuz'u tercih etmiyorum =)
Kablosuz önerseydin ne diyecektiniz? Merak ettim? Bu arada glorious pahalı baya giriş seviyesi klavyesi bile 3600 tlHocam o zaman buralarda pek tavsiye edeni olmaz ama ben bizzat deneyimlediğim için Glorious klavyelerini öneririm. Premium malzemeler ve güzel switchh'ler kullanmanın yanı sıra hot-swap, Türkiye'de sadece Glorious'ta bulunan Double-shot PBT ışık geçiren Türkçe keycaps'li oluyor. RGB konusunda da güzel, yazılım konusunda da yeterli.
Burada kolay iade vs gibi Prime avantajlarıyla gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Kutu içeriği de çok güzel. Kimi klavye Türkçe kimisi İngilizce. Başlığında yazar zaten. Ben pişman olacağınızı hiç düşünmüyorum. Glorious FOX LINEAR Switch kullanıyor çoğu. İncelemelerine bakabilirsiniz. Bütçenize uygun seçenekler de var. Ama benim en çok tercih ettiğim ve beğendiğim boyut şu: