3500 TL'ye kadar klavye önerisi

Kablosuz önerseydin ne diyecektiniz? Merak ettim? Bu arada glorious pahalı baya giriş seviyesi klavyesi bile 3600 tl
Hocam etrafta o kadar çok seçenek var ki. Ben bir şey öneriyorum arkadan biri hocam onun şurada indirimi var ya da hoıcam o eskidi bu daha mantıklı falan. Çok kafam karışıyor artık. Bİldiğim bir ürün olduğu için gönül rahatlığıyla öneriyorum. Evet biraz pahalı ama ben mouse mousepad ve birkaç şey daha aldım kullandım. Severim bu markayı.

Technopat'ta çoğu kişi MCHOSE Jet75 klavyeyi öneriyor merak ettim bir bilginiz var mı bu klavye ile alakalı?​

F/p ve yeni model bir ürün diye biliyorum. Hemen hemen birbirine çok benziyor artık markalar ve klavyeler. İnsanın kafasının karışması çok kolay. Ben klavyemden çok memnunum mesela hiç bir sorun yaşamıyorum, ama bir başkası aldığı günden beri lanet ediyor. Biraz garip yani klavye sektörü ve insanların beklentileri.

Benimde kafam karıştı mesela Jet 75 var g75 pro var var da var klavye araştırmak çok zor iş

Yani o nedenle maddelerinizi belirleyin.

• Keycaps tasarımı
  • Tuş düzeni ve sayısı
  • Media tekerleği gerekli mi
  • Kullanılan switch kırmızı switch gibi Lineer mi
  • Yazılımı kullanışlı mı
  • Hot-swap mı
  • Kablosuzda en az 1000 HZ veriyor mu

şeklinde kriterleriniz en başta belli olursa daha rahat karar verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…