sdtkrdyn Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #1 Gravastar mercury M.2 mouse tasarımı çok hoşuma gitti, sadece tasarımdan mı ibaret, alınır mı? Kötüyse başka mouse önerebilir misiniz? https://www.amazon.com.tr/GravaStar-Mercury-M2-Oyun-Faresi/dp/B0CSP61VR4 Bu arada palm tutuşta kullanıyorum genellikle. Fakat tryhard fps oynadığımda Claw tutuşa geçiyorum. Bu da hoşuma gitti Amazon.com.tr Bu da hoşuma gitti Amazon.com.tr Son düzenleme: 5 Mart 2025
Gravastar mercury M.2 mouse tasarımı çok hoşuma gitti, sadece tasarımdan mı ibaret, alınır mı? Kötüyse başka mouse önerebilir misiniz? https://www.amazon.com.tr/GravaStar-Mercury-M2-Oyun-Faresi/dp/B0CSP61VR4 Bu arada palm tutuşta kullanıyorum genellikle. Fakat tryhard fps oynadığımda Claw tutuşa geçiyorum. Bu da hoşuma gitti Amazon.com.tr Bu da hoşuma gitti Amazon.com.tr
Rises Picopat Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #2 sdtkrdyn dedi: Gravastar mercury M.2 mouse tasarımı çok hoşuma gitti, sadece tasarımdan mı ibaret, alınır mı? Kötüyse başka mouse önerebilir misiniz? https://www.amazon.com.tr/GravaStar-Mercury-M2-Oyun-Faresi/dp/B0CSP61VR4 Bu arada palm tutuşta kullanıyorum genellikle. Fakat tryhard FPS oynadığımda claw tutuşa geçiyorum. Bu da hoşuma gitti Amazon.com.tr Bu da hoşuma gitti Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... scyrox v6 scyrox v8 shape farkları Razer iyidir fakat Pro olanlarını tavsiye ederim ama fiyatlar çok uçuk önerdiklerim 8K destekliyor.
sdtkrdyn dedi: Gravastar mercury M.2 mouse tasarımı çok hoşuma gitti, sadece tasarımdan mı ibaret, alınır mı? Kötüyse başka mouse önerebilir misiniz? https://www.amazon.com.tr/GravaStar-Mercury-M2-Oyun-Faresi/dp/B0CSP61VR4 Bu arada palm tutuşta kullanıyorum genellikle. Fakat tryhard FPS oynadığımda claw tutuşa geçiyorum. Bu da hoşuma gitti Amazon.com.tr Bu da hoşuma gitti Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... scyrox v6 scyrox v8 shape farkları Razer iyidir fakat Pro olanlarını tavsiye ederim ama fiyatlar çok uçuk önerdiklerim 8K destekliyor.
sdtkrdyn Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #3 Rises dedi: scyrox v6 scyrox v8 shape farkları Razer iyidir fakat Pro olanlarını tavsiye ederim ama fiyatlar çok uçuk önerdiklerim 8K destekliyor. Genişletmek için tıkla... v8 sarıyı çok beğendim ama kendi sitesinde 3100 iken gaming gen tr de 2600. Aynı mouse değil mi? Öyleyse direkt gaming gen tr den alacam Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950 Sensör Sarı Kablosuz Simetrik Gaming Mouse 30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr
Rises dedi: scyrox v6 scyrox v8 shape farkları Razer iyidir fakat Pro olanlarını tavsiye ederim ama fiyatlar çok uçuk önerdiklerim 8K destekliyor. Genişletmek için tıkla... v8 sarıyı çok beğendim ama kendi sitesinde 3100 iken gaming gen tr de 2600. Aynı mouse değil mi? Öyleyse direkt gaming gen tr den alacam Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950 Sensör Sarı Kablosuz Simetrik Gaming Mouse 30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr
Rises Picopat Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #4 sdtkrdyn dedi: V8 sarıyı çok beğendim ama kendi sitesinde 3100 iken Gaming Gen TR de 2600. aynı mouse değil mi? Öyleyse direkt Gaming Gen TR'den alacağım. Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950 Sensör Sarı Kablosuz Simetrik Gaming Mouse 30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Aynı hocam.
sdtkrdyn dedi: V8 sarıyı çok beğendim ama kendi sitesinde 3100 iken Gaming Gen TR de 2600. aynı mouse değil mi? Öyleyse direkt Gaming Gen TR'den alacağım. Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950 Sensör Sarı Kablosuz Simetrik Gaming Mouse 30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Aynı hocam.
sdtkrdyn Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #5 Teşekkürler aldım.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 6 Mart 2025 #6 sdtkrdyn dedi: v8 sarıyı çok beğendim ama kendi sitesinde 3100 iken gaming gen tr de 2600. Aynı mouse değil mi? Öyleyse direkt gaming gen tr den alacam Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950 Sensör Sarı Kablosuz Simetrik Gaming Mouse 30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Kendi sitesi derken Wraith'ten bahsediyorsunuz sanırım. Wraith mouse üretmiyor. Sadece ithalatçı. Gaming gen'e göre daha fazla kar marjı koyduğu için daha pahalı.
sdtkrdyn dedi: v8 sarıyı çok beğendim ama kendi sitesinde 3100 iken gaming gen tr de 2600. Aynı mouse değil mi? Öyleyse direkt gaming gen tr den alacam Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950 Sensör Sarı Kablosuz Simetrik Gaming Mouse 30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Kendi sitesi derken Wraith'ten bahsediyorsunuz sanırım. Wraith mouse üretmiyor. Sadece ithalatçı. Gaming gen'e göre daha fazla kar marjı koyduğu için daha pahalı.