A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.813 Çözümler 125 Yer İzmir Bugün 16:21 #1 Merhaba. Laptopum için ek depolama arıyorum. Oyun yüklemek için kullanacağım. Bu SSD alınır mı? Mağazadan alacağım. KIOXIA PCIe M2 1TB Exceia Plus G3 NV 3D 5000/3900 Dahili SSD Fiyat & Özellik | MediaMarkt KIOXIA PCIe M2 1TB Exceia Plus G3 NV 3D 5000/3900 Dahili SSD fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazanan www.mediamarkt.com.tr
Merhaba. Laptopum için ek depolama arıyorum. Oyun yüklemek için kullanacağım. Bu SSD alınır mı? Mağazadan alacağım. KIOXIA PCIe M2 1TB Exceia Plus G3 NV 3D 5000/3900 Dahili SSD Fiyat & Özellik | MediaMarkt KIOXIA PCIe M2 1TB Exceia Plus G3 NV 3D 5000/3900 Dahili SSD fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazanan www.mediamarkt.com.tr
AshleyBenimKarim Nanopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 555 Çözümler 14 Yer Türkiye Bugün 16:25 #2 A1peren dedi: Merhaba. Laptopum için ek depolama arıyorum. Oyun yüklemek için kullanacağım. Bu SSD alınır mı? Mağazadan alacağım. KIOXIA PCIe M2 1TB Exceia Plus G3 NV 3D 5000/3900 Dahili SSD Fiyat & Özellik | MediaMarkt KIOXIA PCIe M2 1TB Exceia Plus G3 NV 3D 5000/3900 Dahili SSD fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazanan www.mediamarkt.com.tr Genişletmek için tıkla... Alınır ama M.2 soğutucu şart.
A1peren dedi: Merhaba. Laptopum için ek depolama arıyorum. Oyun yüklemek için kullanacağım. Bu SSD alınır mı? Mağazadan alacağım. KIOXIA PCIe M2 1TB Exceia Plus G3 NV 3D 5000/3900 Dahili SSD Fiyat & Özellik | MediaMarkt KIOXIA PCIe M2 1TB Exceia Plus G3 NV 3D 5000/3900 Dahili SSD fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazanan www.mediamarkt.com.tr Genişletmek için tıkla... Alınır ama M.2 soğutucu şart.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.815 Çözümler 976 Bugün 16:28 #3 A1peren dedi: Merhaba. Laptopum için ek depolama arıyorum. Oyun yüklemek için kullanacağım. Bu SSD alınır mı? Mağazadan alacağım. KIOXIA PCIe M2 1TB Exceia Plus G3 NV 3D 5000/3900 Dahili SSD Fiyat & Özellik | MediaMarkt KIOXIA PCIe M2 1TB Exceia Plus G3 NV 3D 5000/3900 Dahili SSD fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazanan www.mediamarkt.com.tr Genişletmek için tıkla... Alınır, iyi fiyat.
A1peren dedi: Merhaba. Laptopum için ek depolama arıyorum. Oyun yüklemek için kullanacağım. Bu SSD alınır mı? Mağazadan alacağım. KIOXIA PCIe M2 1TB Exceia Plus G3 NV 3D 5000/3900 Dahili SSD Fiyat & Özellik | MediaMarkt KIOXIA PCIe M2 1TB Exceia Plus G3 NV 3D 5000/3900 Dahili SSD fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazanan www.mediamarkt.com.tr Genişletmek için tıkla... Alınır, iyi fiyat.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.813 Çözümler 125 Yer İzmir Bugün 16:31 #4 AshleyBenimKarim dedi: Alınır ama M.2 soğutucu şart. Genişletmek için tıkla... Laptopa takacağım dediğim gibi. Şu video da ki gibi termal ped ile kasaya iletsem ısıyı? Hiç açmadım içini temas eder mi bilmiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AshleyBenimKarim dedi: Alınır ama M.2 soğutucu şart. Genişletmek için tıkla... Laptopa takacağım dediğim gibi. Şu video da ki gibi termal ped ile kasaya iletsem ısıyı? Hiç açmadım içini temas eder mi bilmiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AshleyBenimKarim Nanopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 555 Çözümler 14 Yer Türkiye Bugün 16:33 #5 A1peren dedi: Laptopa takacağım dediğim gibi. Şu video da ki gibi termal ped ile kasaya iletsem ısıyı? Hiç açmadım içini temas eder mi bilmiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Laptop ise gerek yok ona bakmadım tam termal ped bakir olmadan kötü bir performans verir zaten etiket soğutma görevi görür.
A1peren dedi: Laptopa takacağım dediğim gibi. Şu video da ki gibi termal ped ile kasaya iletsem ısıyı? Hiç açmadım içini temas eder mi bilmiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Laptop ise gerek yok ona bakmadım tam termal ped bakir olmadan kötü bir performans verir zaten etiket soğutma görevi görür.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.815 Çözümler 976 Bugün 16:34 #6 @A1peren, fazla ısınırsa ince bakır plakalar var ondan eklersiniz.