3500 TL'ye klavye, mouse ve mouse pad önerisi

Bütçe
3500

picl zhmey

Hectopat
Makaleler
5
Dostlar selam. Kaza geçirdiğim için bisikleti sattım parasına da klavye, mouse ve mouse pad bakıyorum. RPG, MOBA, FPS karışık oynuyorum. Bu arada halihazırda elimde G203 Lightsync var. Sizce değiştireyim mi? Yoksa kalsın mı? Bu bütçe için ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Elinin boyutunu ve tutuş şeklini belirt, klavye ve mouse pad için de boyut tercihini belirt. G203'ü değiştirmeni öneririm.

Elinin boyutunu ve tutuş şeklini belirt, klavye ve mouse pad için de boyut tercşhini belirt. G203'ü değiştirmeni öneririm.
Eksik bilgi verdiğim için kusura bakma. Elim 17-18 cm arası bir şey. Mouse pad'de boyut olarak çok fark etmez. Masam çok büyük olmadığı için klavye de %60, %80 gibi olursa daha iyi olur. Switch olarak da Red olması tercihimdir fakat çok ses çıkarmayan ve kulak yormayan herhangi bir şey de olabilir.

Eksik bilgi verdiğim için kusura bakma. Elim 17-18 cm arası bir şey. Mouse pad'de boyut olarak çok fark etmez. Masam çok büyük olmadığı için klavye de %60, %80 gibi olursa daha iyi olur

Mouse bunu da alabilirsin.

Bunun için büyük diyorlar hocam. Diğer önerilere de bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…