%60/65 tercih ederim ama açıkçası %75 olursa da pek fark etmez.Boyut tercihin nedir?
Boyut tercihin nedir?
Bu klavye hakkında bilginiz var mı? Baya iyi duruyor özellik bakımından.MCHOSE Mix 87 Siyah Lightning Switch Klavye
Tam tuş hareketinde eşsiz 0,001 mm çalıştırma hassasiyeti deneyimleyin. Oyun tarzınıza ve oyun gereksinimlerinize göre ince ayar yapın.www.gaming.gen.tr
%60/65 tercih ederim ama açıkçası %75 olursa da pek fark etmez.
Hocam Furycube E68'in switchleri ne bilgi verir misiniz? Sitesinde yazmıyor internette de bulamadım.Kotu olacagini sanmam, sesini begenmedim ama pek. Fiyati artar yuksek ihtimal.
EPOMAKER HE75 Tri Mechanical Black Pink Klavye
EPOMAKER Flamingo Anahtarları ile donatılmış HE75 mekanik klavye, benzersiz hassasiyet ve kontrol ile pürüzsüz ve duyarlı bir şekilde çalışır.www.gaming.gen.tr
MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Navy Blue Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-2A)
MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir.www.gaming.gen.tr
MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A)
MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir.www.gaming.gen.tr
%65 civarini daha cok istiyorsan 4000 TL'ye cikip bunu almani oneririm. Full aluminyum oldukca premium bir klavye.
Furycube E68 Kablosuz CNC Alüminyum Mekanik Klavye
[Ön Sipariş] Tahmini Teslimat 7 Ekim- 15 Ekim Arası Gerçekleştirilecektir. -HMX Citrus GrapeSwitchPBTTuştakımı-4000mAhLityum-Batarya3Modlu Bağlantı (Type-cKablolu, 2.4Ghz, Bluetooth)-Windows ve MacOS uyumluluğ-Gasket Parça dizilimi-Hot Swappable (3-5pin)-South Mounted led-Poron Yalıtımlıfurylevel.com
Hocam Furycube E68'in switchleri ne bilgi verir misiniz? Sitesinde yazmıyor internette de bulamadım.
Bi de fabrikadan yağlanmış olarak mı geliyor acaba switchler. Bu konuda bir bilgi var mı?Switch bu yanlış bakmadıysam.HMX Citrus Grape Switch for mechanical keyboard
ZIFRIEND, one-stop gaming mechanical keyboard, mouse, chair supplier. Zifriend is a professional supplier of gaming accessories, especially the chemical keyboards, we do OEM and ODM for the customers, we offer cost effective products on the markets. We look forwards to your inquiry.www.zifriend.net
Onu bilmiyorum.Bi de fabrikadan yağlanmış olarak mı geliyor acaba switchler. Bu konuda bir bilgi var mı?